Abstinensbehandling

Alkohol

Akupunktur er effektiv til at afhjælpe afhængighed af alkohol, nikotin, narkotika, og medicin. Behandlingen har ingen bivirkninger samtidig med at man opnår gode resultater. Akupunktur virker afslappende på psyken og styrker viljen, samtidig med at den er afgiftende, og renser for toksiner. Akupunktur har en stærk smertelindrende og afslappende virkning på kroppen. Undersøgelser viser at akupunktur nedsætter de fysiske abstinenser ved afvænning som rysten, sveden, muskelkramper, tarmproblemer, smerter, hovedpine, kvalme. De følelsesmæssige og psykiske abstinenser mindskes også. Disse abstinenser kan være medicinbehov, stoftrang, nikotinbehov, alkoholtrang, stress, uro, panikanfald, søvnløshed, depression, angst, mareridt. Samtidigt bliver patienterne mindre irritable og mindre aggressiv. Akupunktur er effektiv til at afhjælpe afhængighed Endvidere øges motivationen til at samarbejde omkring afvænning. Akupunktur øger også søvnkvaliteten. Hos Ines Dessouki, kan behandlingen suppleres med Coaching og / eller tankefeltterapi. Med Coaching kan patienten finde de ressourcer der skal til for at lægge en plan for afvænning. Tankefeltterapi er en teknik patienten kan lære for at sænke behovet inden / når det opstår. Ring til Inès Dessouki på 60 46 44 60 for at høre hvordan du kan få hjælp til at komme af med en eventuel afhængighed.


Rygestop

Drømmer du også om at kvitte cigaretterne?

Som ryger er det sjældent, at man blot kan smide cigaretterne i skraldespanden og sige: “Det var det”. Afhængighed af nikotin er svært at bryde, selvom vi alle ved, at rygning er stærkt forbundet med hjertekarsygdomme, luftvejssygdomme og lungekræft med døden til følg. Skaderne på lungerne fra indånding af de giftige dampe og nikotin, gør at lungerne mister deres evne til at udvide sig og holde ilt. Dette nedsætter mængden af cirkulation af ilt i kroppen. Når man begynder at ryge, begynder vævet i lungerne at dø, og lungerne ændrer sig til en brun farve, på samme måde som det ses på cigaretfilteret, når cigaretten er blevet røget.
Det er ok at bede om hjælp for at komme af med afhængigheden. Jeg er klar til at støtte dig og give dig akupunktur for at hjælpe dig med at overvinde cigarettrængen.

Slå 2 fluer med et smæk

Når du har røget i lang tid, kan du have lungeskader. Dette skyldes ophobning af tjære og giftstoffer, der er trukket ned i lungerne, som vil hindre lungerne i at levere ren ilt til hele kroppen. For at forbedre lungerne kan du motionere og tage kosttilskud og vitaminer, samtidig med at du holder op med at ryge. Dette kombineret med en række akupunktur behandlinger vil effektivt fremskynde fjernelsen af giftstoffer ud af lungerne, så lungerne bliver raske og genopbygger sig selv. Risiko for sygdomme og dødsfald falder dramatisk.

Kontakt mig i dag, og få abstinensbehandling i dag!

Akupunktur er særdeles effektivt ved rygestop, og stop af alkoholmisbrug fordi akupunkturbehandlingen dæmper lysten til cigaretterne og alkoholen og styrker dermed også viljen.

Tidsbestilling hér eller på 60 46 44 60