Alternativ behandling af migræne

Hvis du har hovedpine eller migræne, kan du få hjælp med akupunktur der kan være en form for alternativ behandling af migræne og hovedpine. Når du skal have akupunktur for første gang, er det min opgave at finde ud af; om dine smerter er et symptom på et andet problem. Hovedpine eller migræne kan typisk skyldes spændinger, men kan sagtens komme af dårlig fordøjelsessystem, hormonelle ubalancer, forkert indeklima eller livstil, og meget mere. Men det er selvfølgelig muligt, at du kun lider af hovedpine. Når det er afgjort, tilrettelægges behandlingen derefter.

Akupunktur går ind og afhjælper ved enten helt at fjerne smerterne eller reducere dem. Dvs. akupunkturnålene har en lindrende virkning, og du kan opnå en meget bedre livskvalitet.

Kontakt mig for at modtage en alternativ behandling af migræne og hovedpine

Jeg har drevet klinik i Hvidovre og Valby siden 1999 og behandler med akupunktur, som hurtigt og effektivt kan hjælpe dig med at fjerne eller reducere hovedpine og migræne smerter. Du kan kontakte mig på tlf. 60 46 44 60, hvis du ønsker at høre mere om mulighederne eller book online.

 Alternativ behandling migræne Valby, Frederiksberg, København, dame holder sig for hovedet Alternativ behandling migræne Valby, Frederiksberg, København, dame har hovedpine

Alternativ behandling migræne Valby, Frederiksberg, København, dame har ondt i hovedet Alternativ behandling migræne Valby, Frederiksberg, København, dame har migræne