Skulder- & nakkesmerter

Har du ondt i skulderen, er akupunktur en effektiv behandling, som virker mod skuldersmerter og giver dig mulighed for igen at blive smertefri.

Skuldersmerter kan være meget smertefulde og hæmmende i hverdagen. Ofte skyldes smerter i skulderen en overbelastning af skulderleddet og kan give meget store smerter. Smerterne kan fremkomme eller forværres ved bevægelse, men også når armen holdes stille. Andre årsager til skuldersmerter kan skyldes en betændelsestilstand, som hedder en frossen skulder. Desuden kan smerter i skulderen også skyldes slid- og leddegigt.

Gigt i skulderen kan muligvis ikke kureres fuldstændigt, men smerterne kan reduceres væsentligt ved hjælp af akupunktur og give dig en lettere og smertefri hverdag.

Ved vedvarende skuldersmerter oplever mange, at de får spændingshovedpine og bliver hurtigt trætte pga. smerterne. Det er derfor en god idé at søge behandling for skuldersmerter, hvis de er længerevarende og påvirker din dagligdag meget. Akupunkturen afhjælper også spændingshovedpine og træthed. Ring på 60 46 44 60 og hør, hvordan du kan få hjælp til at blive smertefri i klinikken på Rughavevej 4 i Valby.

  Akupunktur skuldersmerter Valby, Frederiksberg, København, mand med ondt i skulderen   Akupunktur skuldersmerter Valby, Frederiksberg, København, mand tager sig til skulderen   Akupunktur skuldersmerter Valby, Frederiksberg, København, mand holder sig om skulderen