Akupunktur mod smerter i kroppen

Kan akupunktur hjælpe mod smerter i kroppen?

Ja, akupunktur mod smerter er meget effektivt – og en af de mest anerkendte akupunkturbehandlinger i det hele taget! Har du derfor nakke-, knæ-, ryg-, skulder- eller lændesmerter, gigtsmerter, hold i nakken el. ryggen, kan du få hjælp med akupunkturbehandling.

Smerter i led, muskler samt gigtsmerter kan medvirke til, at dagligdagen bliver mere besværlig, da de kan hæmme mobiliteten og den måde, man er vant til at komme rundt på. Jeg har særdeles god erfaring med smertebehandling og har hjulpet folk uanset om smerterne skyldes belastning, sportsskade, arbejdsskade eller en gigtsygdom.

Akupunktur mod smerter går ind, og afhjælper smerter eller hold i ryg, nakke eller lænd ved enten helt at fjerne smerterne eller reducere generne. Dvs. at akupunkturnålene har en lindrende virkning – det er simpelthen smertebehandling.
Læs mere om, hvad akupunktur er

Hvordan foregår akupunkturbehandlingen af smerter i klinikken Dessouki Akupunktur i Valby?

Jeg hedder Inès Dessouki, er registreret akupunktør (RAB) og har arbejdet med bl.a. akupunktur mod smerter i mere end 20 år. Jeg har drevet klinik siden 1998 i Hvidovre og nu i Valby. Min tilgang til dig er altid individuel, og samtidigt arbejder jeg holistisk – altså med hele mennesket.

Det er desuden altid individuelt, hvor langt et forløb med akupunkturbehandling skal være. Én behandling med akupunktur er sjældent nok. Vi er forskellige som mennesker. Vi tager derfor også forskelligt imod behandling. Nogle har brug for færre behandlinger, mens andre har brug for flere.
Læs mere om, hvordan behandlingen foregår i klinikken Dessouki Akupunktur
Læs mere om Inès Dessouki.

Priser og mulighed for tilskud

Se priser på akupunkturbehandlinger her.
Har du talt med din læge om smerterne, kan du også modtage tilskud fra Sygeforsikringen danmark, hvis du er medlem. Ligesom der også kan være mulighed for at blive dækket, hvis du har en sundhedsforsikring via dit arbejde.

Kontakt mig direkte eller bestil tid online

Kontakt mig pr. mail eller ring til mig på tlf. 60 46 44 60, hvis du ønsker at høre mere om mulighederne for at få akupunktur mod smerter og blive smertelindret, enten ved at få smerterne fjernet eller reduceret.

Du er også velkommen til direkte at bestille en tid online.

Kundeanmeldelser

“Ines har i den grad hjulpet mig med mine smerter. Jeg døjede med nervesmerter ud i benet efter en diskos prolaps i lænden. Efter 2-3 behandlinger løsnede det op, og jeg kunne trappe ud af den smertestillende behandling. Så skønt! Hos Ines er det også bare utrolig behageligt og afslappende at komme – en rigtig dejlig helheds oplevelse.
Bedste hilsner
Nina
Sygeplejerske”

**

“Har været i behandling i ca. 4 uger og med et helt igennem fantastisk resultat. Er meget positivt overrasket over hvor stor hjælp akupunktur hjælper mig. Jeg kom med en hævede/betændt akillecene, som bare gjorde ondt. Nu er jeg næsten helt fri for smerter. Takket være Ines. Mvh. Marianne.”

**

“Jeg har døjet med smerter i skulderen, nakken og mit håndled. Allerede efter første behandling hos Ines kunne jeg sove ordentligt den første nat, uden at vågne med smerter. Jeg har nu fået 3 behandlinger, og nar det meget bedre. Jeg regner med at smerterne snart er væk.
Hilsen Kirstine”

**

“Min søn fik en akut lyskenskade og måtte ikke træne fodbold i flere uger. Da dette var svært at acceptere for en 12 årige der elsker sin fodbold fik vi anbefalet Dessouki Akupunktur. Allerede efter første gang var der en tydelig forbedring og efter nu 3. gang er han smertefri og igang med at træne igen. Så istedet for flere uger uden træning kunne han nøjes med 2 uger:-) Mvh. Ole.”

**

“Hej Ines, mange tak for hjælpen. Det er en stor lettelse for mig, at jeg nu kan færdiggøre mit år på idrætsefterskole uden lange pauser fra min sport og uden smerter i benene. Selvom det var en lidt langsom start, så har jeg ikke tvivlet på din meget professionelle behandling, det virkede med stor effekt efter et par gange, så min seneskedehindebetændelse i begge underben nu faktisk er væk. Mange glade tanker fra Christine 😀

Læs flere kundeanmeldelser

 

 

Nedenfor kan du læse mere om nogle af alle de forskellige former for smerter og smertebehandling, som jeg har erfaring med:

 • Rygsmerter
 • Skulder- og nakkesmerter
 • Knæ-, ben- og fodsmerter
 • Arbejdsskader
 • Sportsskader

Akupunktur mod rygsmerter

Akupunktur er en effektiv smertebehandling mod ryg- eller lændesmerter. Ondt i ryggen – rygsmerter – er danskernes folkesygdom nr. 1. Det påvirker hverdagen og er til stor gene for rigtig mange mennesker. At tage smertestillende piller kan være en midlertidig lindring, som gør, at man kan klare sig gennem arbejdsdagen. Men på længere sigt er det ikke den optimal løsning pga. bl.a. mulige bivirkninger ved medicinen.

Jeg har god erfaring med akupunktur mod ondt i ryggen – rygsmerter – og har siden 1998 hjulpet hundredvis af danskere med:

 • Ischiasproblemer
 • Lændesmerter
 • Hold i ryggen
 • Hold i lænden
 • Ondt i ryggen
 • Ondt i lænden
 • Lumbago
 • Hekseskud
 • Smerter mellem skulderbladene
 • Whiplash / piskesmæld

Udover akupunkturbehandling kan jeg give dig gode råd om, hvordan du på arbejdspladsen og i hjemmet kan få bedre arbejdsstillinger, således at du kan forebygge eventuelle fremtidige rygsmerter, som følge af en forkert stilling.

Akupunktur rygsmerter Valby, Frederiksberg, København, dame tager sig til ryggen, ondt i ryggen, hold i ryggen | Akupunktur mod smerterAkupunktur rygsmerter Valby, Frederiksberg, København, dame har ondt i ryggen Akupunktur rygsmerter Valby, Frederiksberg, København, dame oplever smerter i ryggen, ondt i ryggen, hold i ryggen

Akupunktur mod smerter i skulder eller nakke

Har du ondt i skulderen eller i nakken, er akupunktur mod smerter en effektiv behandling, som virker mod smerter i skulderen eller nakken og giver dig mulighed for igen at blive smertefri.

Skuldersmerter kan være meget smertefulde og hæmmende i hverdagen. Ofte skyldes smerter i skulderen en overbelastning af skulderleddet. Smerterne kan fremkomme eller forværres ved bevægelse, men også når armen holdes stille. Andre årsager til skuldersmerter kan skyldes en betændelsestilstand, som hedder en frossen skulder. Desuden kan smerter i skulderen også skyldes slid- og leddegigt.

Gigt i skulderen kan ikke kureres, men smerterne kan reduceres væsentligt ved hjælp af akupunktur og give dig en lettere og mere smertefri hverdag.

Ved vedvarende ondt i nakken eller ondt i skulderen oplever mange, at de også får spændingshovedpine og bliver hurtigt trætte pga. smerterne. Det er derfor en god idé at søge smertebehandling, hvis de er længerevarende og påvirker din dagligdag meget.

Akupunkturbehandling mod smerter kan hjælpe med at lindre smerter, som skyldes ondt i skulderen eller ondt i nakken. Akupunkturbehandlingen afhjælper også spændingshovedpine og træthed.

     Akupunktur skuldersmerter Valby, Frederiksberg, København, mand med ondt i skulderen   Akupunktur skuldersmerter Valby, Frederiksberg, København, mand tager sig til skulderen | Akupunktur mod smerterAkupunktur skuldersmerter Valby, Frederiksberg, København, mand holder sig om skulderen

Akupunktur mod smerter i knæ, ben og fødder

Hvis man lider af knæsmerter, kan akupunktur være en effektiv løsning. Akupunktur mod smerter kan reducere eller i nogle tilfælde helt fjerne smerterne i knæet. Smerter i knæet kan medvirke til, at dagligdagen bliver mere besværlig, da det kan hæmme mobiliteten og den måde, man er vant til at komme rundt på. Knæsmerter kan have flere forskellige årsager.

Smerterne kan bl.a. skyldes:

 • Slidgigt
 • Skader i ledbånd
 • Løberknæ
 • Springerknæ, også kendt som
 • Slatterknæ eller Osgood-Schlatter
 • Overbelastning
 • Og mange andre årsager……

Disse forskellige typer af knæsmerter er alle sammen med til at skabe begrænsninger i hverdagen og kan forværres ved bevægelse af knæleddet.

De små akupunkturnåle har en stor lindring på smerterne, og patienten, som ikke kunne afhjælpes på andre måder, oplever en øjeblikkelig virkning. Der er dog ikke tale om symptombehandling. Samtidigt med at smerterne bliver mindre, kan de forsvinde til sidst, og akupunkturbehandlingen kan også fjerne årsagen til smerten.

Kan akupunktur mod smerter i relation til arbejdsskader også være en mulighed?

Ja, det kan det!

Hvis du har fået en arbejdsskade og har smerter, kan du få hjælp med akupunktur mod smerter. Akupunkturbehandlingen går ind og afhjælper ved – enten helt at fjerne smerterne eller reducere de gener, der er knyttet til arbejdsskaden. Dvs. akupunkturnålene har en lindrende virkning og du kan, afhængig af skadens art, genoptage dit arbejde hurtigere end forventet.

Især computer og skrivebordsrelaterede arbejdsskader kan give rygsmerter og skuldersmerter, muskelsmerter, muskelspændinger, nakkesmerter, spændingshovedpine, ledsmerter og meget mere.

I forbindelse med arbejdsskader, kan du sandsynligvis også blive dækket af en sundhedsforsikring.

Akupunkturbehandling og sportsskader

Sportsskader forhindrer mange i at udøve en eller flere sportsgrene og kan også skabe væsentlige begrænsninger i hverdagen pga. smerter. Har du fået en sportsskade, kan du få det bedre og genoptage din sportsaktivitet med akupunktur mod smerter. Akupunkturbehandlingen går ind og lindrer smerterne ved enten helt at fjerne smerterne eller reducere de gener, der er knyttet til sportsskaden. Det vil sige, at akupunkturnålene har en lindrende virkning – en smertebehandling.

Sportsskader er et problem blandt mange sportsudøvere. Det gælder både sportsudøvere på et professionelt plan, men også folk, som dyrker motion til dagligt.

Sportsskader sker som følge af en overbelastning af fx knæet, anklen, skulderen eller andre led. Årsagerne til sportsskader kan både skyldes en pludselig forstrækning, eller at man vrider om, men det kan også skyldes en længerevarende belastning, hvor skaden kommer snigende såsom en tennisalbue el. lign.

Typiske eksempler på sportsskader er:

 • Knæsmerter
 • Løberknæ
 • Tennisalbue
 • Golfalbue
 • Skinnebensbetændelse
 • Smerter i akillessenen

 

Vidste du, at akupunktur også kan hjælpe ved følgende: