Akupunktur mod smerter i kroppen

Har du ledsmerter, gigt eller muskelsmerter, kan du få hjælp med akupunktur. Akupunktur går ind, og afhjælper smerterne ved enten helt at fjerne smerterne eller reducere generne. Dvs. at akupunkturnålene har en lindrende virkning. Ledsmerter, gigt og muskelsmerter kan medvirke til, at dagligdagen bliver mere besværlig, da det kan hæmme mobiliteten og den måde, man er vant til at komme rundt på. Jeg har særdeles god erfaring med smertebehandling, og hjulpet folk uanset om smerterne skyldes belastning, sportsskade, arbejdsskade eller en gigtsygdom.

Ring til mig på tlf. 60 46 44 60, hvis du ønsker at høre mere om mulighederne for at blive smertelindret, enten ved at få smerterne fjernet eller reduceret.

Akupunktur og sportsskader

Har du fået en sportsskade, kan du få det bedre, og genoptage din sportsaktivitet med akupunktur. Akupunktur går ind, og afhjælper på smerterne ved enten helt at fjerne smerterne eller reducere de gener, der er knyttet til sportsskaden. Det vil sige, at akupunkturnålene har en lindrende virkning. Sportsskader er et problem blandt mange sportsudøvere. Det gælder både sportsudøvere på et professionelt plan, men også folk, som dyrker motion til dagligt. Sportsskader sker som følge af en overbelastning af f.eks. knæet, anklen, skulderen eller andre led. Årsagerne til sportsskader kan både skyldes en pludselig forstrækning eller, at man vrider om, men det kan også skyldes en længerevarende belastning, hvor skaden kommer snigende såsom en tennisalbue el. lign. Sportsskader forhindrer mange i at udøve en eller flere sportsgrene ,og kan skabe væsentlige begrænsninger i hverdagen pga. smerter. Typiske eksempler på sportsskader er:

 • Knæsmerter
 • Løberknæ
 • Tennisalbue
 • Golfalbue
 • Skinnebensbetændelse
 • Achillessene smerter

Akupunktur og arbejdsskader

Især computer og skrivebordsrelateret, arbejdskader kan give rygsmerter og skuldersmerter, muskelsmerter, muskelspændinger, nakkesmerter, spændingshovedpine, ledsmerter og meget mere. Hvis du har fået en arbejdsskader og har smerter, kan du få hjælp med akupunktur. Akupunktur går ind og afhjælper ved enten helt at fjerne smerterne eller reducere de gener, der er knyttet til arbejdsskaden. Dvs. akupunkturnålene har en lindrende virkning og du kan, afhængig af skadens art genoptage dit arbejde hurtigere end forventet. Da jeg er RAB akupunktør (RegistreretAlternativ Behandler), er det sandsynligt, at du er dækket af en sundhedsforsikring gennem dit arbejde som betaler behandlingerne. Du kan læse mere her. Akupunktur mod arbejdskader kan dermed hjælpe til at gøre din hverdag nemmere og du kan bevare en god arbejdslyst.

Akupunktur mod skulder- & nakkesmerter

Har du ondt i skulderen, er akupunktur en effektiv behandling, som virker mod skuldersmerter og giver dig mulighed for igen at blive smertefri.

Skuldersmerter kan være meget smertefulde og hæmmende i hverdagen. Ofte skyldes smerter i skulderen en overbelastning af skulderleddet og kan give meget store smerter. Smerterne kan fremkomme eller forværres ved bevægelse, men også når armen holdes stille. Andre årsager til skuldersmerter kan skyldes en betændelsestilstand, som hedder en frossen skulder. Desuden kan smerter i skulderen også skyldes slid- og leddegigt.

Gigt i skulderen kan muligvis ikke kureres fuldstændigt, men smerterne kan reduceres væsentligt ved hjælp af akupunktur og give dig en lettere og smertefri hverdag.

Ved vedvarende skuldersmerter oplever mange, at de får spændingshovedpine og bliver hurtigt trætte pga. smerterne. Det er derfor en god idé at søge behandling for skuldersmerter, hvis de er længerevarende og påvirker din dagligdag meget. Akupunkturen afhjælper også spændingshovedpine og træthed. Ring på 60 46 44 60 og hør, hvordan du kan få hjælp til at blive smertefri i klinikken på Rughavevej 4 i Valby.

  Akupunktur skuldersmerter Valby, Frederiksberg, København, mand med ondt i skulderen   Akupunktur skuldersmerter Valby, Frederiksberg, København, mand tager sig til skulderen   Akupunktur skuldersmerter Valby, Frederiksberg, København, mand holder sig om skulderen

 

Akupunktur mod rygsmerter

Akupunktur er en effektiv behandling mod rygsmerter, der lindrer smerterne i ryggen. Rygsmerter er danskernes folkesygdom nr. 1. Det påvirker hverdagen og er en stor gene for rigtig mange mennesker. At tage smertestillende piller kan være en midlertidig lindring, som gør, at man kan klare sig gennem arbejdsdagen, men på længere sigt er det ikke den optimal løsning pga. bl.a. bivirkningerne ved medicinen. Jeg har god erfaring med rygsmerter og har siden 1999 hjulpet hundredevis af danskere med:

 • Ischias problemer
 • Lændesmerter
 • Hold i ryggen
 • Lumbago
 • Hekseskud
 • Smerter mellem skulderbladene
 • Whiplash / piskesmæld

Udover akupunktur kan jeg give dig gode råd om, hvordan du på arbejdspladsen og i hjemmet kan få bedre arbejdsstillinger, således at du kan forebygge eventuelle fremtidige rygsmerter, som følge af en forkert stilling. Du kan ring til mig på 60 46 44 60 for at høre, hvad jeg kan gøre for dig. Akupunkturbehandling kan også lindre på andre typer af smerter, såsom knæsmerter, skuldersmerter, arbejdsskader og sportsskader.

Akupunktur rygsmerter Valby, Frederiksberg, København, dame tager sig til ryggenAkupunktur rygsmerter Valby, Frederiksberg, København, dame har ondt i ryggenAkupunktur rygsmerter Valby, Frederiksberg, København, dame oplever smerter i ryggen

Akupunktur mod smerter i knæ, ben & fødder

Hvis man lider af knæsmerter, kan akupunktur være en effektiv løsning. Akupunktur kan reducere eller i nogle tilfælde helt fjerne smerterne i knæet. Smerter i knæet kan medvirke til, at dagligdagen bliver mere besværlig, da det kan hæmme mobiliteten og den måde, man er vant til at komme rundt på. Knæsmerter kan have flere forskellige årsager.

Smerterne kan bl.a. skyldes:

 • Slidgigt
 • Skader i ledbånd
 • Løberknæ
 • Springerknæ, også kendt som
 • Slatterknæ eller Osgood-Schlatter
 • Overbelastning
 • Og mange andre årsager……

Disse forskellige typer af knæsmerter er alle sammen med til at skabe begrænsninger i hverdagen og kan forværres ved bevægelse af knæleddet. De små akupunkturnåle har en stor lindring på smerterne, og patienten, som ikke kunne afhjælpes på andre måder, oplever en øjeblikkelig virkning. Der er dog ikke tale om symptombehandling. Samtidigt med at smerterne bliver mindre, kan de forsvinde til sidst, og akupunkturbehandlingen kan fjerne årsagen til smerten. Ines Dessouki, som har drevet klinik i Hvidovre og Valby siden 1999, kan tilbyde akupunktur til behandling mod knæsmerter og hjælpe dig med at fjerne eller reducere smerterne. Du kan kontakte Ines på tlf. 60 46 44 60, hvis du ønsker at høre mere om mulighederne for at blive smertefri.