Coronasenfølger

Kan akupunktur behandle coronasenfølger?

Hvis du har haft coronavirus (COVID 19) og stadig efter 3-4 uger føler dig træt, har trykken for brystet, åndenød eller hoste, kan akupunktur hjælpe dig. Akupunktur kan fremme helingen, så du hurtigere kommer dig over disse symptomer (coronasenfølger) og kan genoptage din hverdag i samme grad, som før eller i en grad, hvor det er meget tæt på.

Det er varigheden af ovenstående gener, der gør, at man kan kalder det coronasenfølger. Det er individuelt, hvilke symptomer man får, og hvor meget de påvirker den enkelte. Heldigvis kan de fleste fortsætte deres liv, som de plejer efter, at de har haft corona. Men hvis du føler, at dit funktionsniveau er lavere, og at du ikke er i stand til at gøre, hvad du plejer efter at have været syg med corona, kan du med akupunktur komme hurtigere på benene igen.

Coronasenfølger kan ramme uanset om man har haft et lettere forløb med corona, eller om coronaforløbet har været alvorligere. Coronasenfølger kan ramme uanset alder og helbredstilstand.

Bedring efter få akupunkturbehandlinger

Selvom corona er nyt, og vi ikke ved meget om senfølgerne, glæder jeg mig allerede over at have hjulpet de få, jeg har behandlet. Dem jeg har behandlet for coronasenfølger, har hurtig kunnet mærke en stor grad af bedring efter kun få akupunkturbehandlinger.

Erfaringsgrundlaget med akupunktur over for coronasenfølger er lille, men måden man diagnosticerer på, når man behandler med akupunktur, gør det muligt at gribe ind og finde de relevante akupunkturpunkter, der kan hjælpe folk tilbage til en normal hverdag. Dvs. jeg har konstateret, at man kommer hurtigere til sig selv, hvis man får akupunktur mod coronasenfølger.

Akupunkturforløbet

Det er altid individuelt, hvor langt et forløb med akupunktur skal være. Én behandling med akupunktur er sjældent nok. Vi er forskellige som mennesker. Vi tager derfor også forskelligt imod behandling. Nogle har brug for færre behandlinger, mens andre har brug for flere.

Kontakt mig, så finder vi sammen ud af, hvad der passer dig bedst, og hvad der vil være mest effektivt for dig.

Telefon: 6046 4460

Eller book en tid online her:

 

Vidste du, at akupunktur også kan hjælpe ved følgende: