Corona senfølger

Behandling af senfølger med akupunktur

Hvis du har haft Corona-virus og stadig efter 3-4 uger føler dig træt, har trykken for brystet, åndenød eller hoste, kan akupunktur hjælpe dig. Akupunktur kan fremme helingen, så du hurtigere kommer over disse symptomer efter Corona og hurtigere kan genoptage din hverdag i samme grad, som før eller i en grad hvor det er meget tæt på.

Det er varigheden af ovenstående gener, der gør, at man kan kalder det Corona senfølger. Det er individuelt hvilke symptomer man får og hvor stærke de påvirker den enkelte. Heldigvis kan de fleste fortsætte deres liv, som de plejer efter, at de har haft Corona. Men hvis du føler, at din funktionsniveau er lavere, og du ikke er i stand til, at gøre hvad du plejer på grund af Corona, kan du med akupunktur komme hurtigere på benene igen.

Corona senfølger kan ramme uanset om man har haft et lettere Corona forløb eller om Corona forløbet har været alvorligere. Corona senfølger kan ramme uanset alder og helbredstilstand.

Bedring efter få behandlinger

Selvom Corona er nyt og vi ikke ved meget om senfølgerne, glæder jeg mig allerede over, at have hjulpet de få jeg har behandlet. Dem jeg har behandlet for Corona senfølger, har kunne mærke hurtig bedring i stor grad efter kun få akupunktur behandlinger.

Erfaringsgrundladet med akupunktur over for Corona senfølger er lille, men måden man diagnostiserer på, når man behandler med akupunktur, gør det muligt, at gribe ind og finde de relevante akupunkturpunkter, der kan hjælpe folk tilbage til en normal hverdag. Dvs. jeg har konstateret, at man kommer hurtigere til sig selv, hvis man får akupunktur mod Corona senfølger.