Akupunktur mod alkohol i København

Akupunktur mod alkohol kan være en af mulige veje ud af problemer med et for stort indtag af alkohol. Op til cirka ½ mio. danskere har et forbrug af alkohol, som kan være skadeligt – det kan være alkoholproblemer eller alkoholafhængighed.

Akupunktur mod alkohol i København – ved alkoholproblemer

Mange danskere har i kortere eller længere perioder problemer med alkohol, dvs. at de drikker mere end det anbefalede antal genstande pr. uge. Det behøver dog ikke at betyde, at du er afhængig af alkohol.

Ønsker du at skære ned på dit alkoholforbrug, så kan akupunktur mod alkohol være en mulighed. Akupunkturbehandlingen har ingen bivirkninger. Den øger derimod din energi og viljestyrke til at arbejde med din udfordring.

Akupunktur mod alkohol – ved alkoholafhængighed

Mærker du fx abstinenser om morgenen, når du ikke har drukket i løbet af natten, kan det være et af tegnene på afhængighed af alkohol.

Undersøgelser viser, at akupunktur mod alkohol nedsætter de fysiske abstinenser ved afvænning som rysten, sveden, muskelkramper, tarmproblemer, smerter, hovedpine, kvalme. De følelsesmæssige og psykiske abstinenser mindskes også. Endvidere øges motivationen til at samarbejde omkring afvænningen.

Behandlingen har ingen bivirkninger samtidig med, at man opnår gode resultater. Akupunktur virker afslappende på psyken og styrker viljen, samtidig med at den er afgiftende og renser for toksiner. Akupunktur har en stærk smertelindrende og afslappende virkning på kroppen.
Læs mere om, hvad akupunktur egentlig er

Hvordan foregår behandlingen med akupunktur mod alkohol i København?

Jeg hedder Ines Dessouki, og i min klinik, Dessouki Akupunktur, udfører jeg akupunktur med meget tynde, sterile engangsnåle. Du mærker kun et prik, når jeg stikker nålen ind. Jeg har mere end 25 års erfaring, og jeg har specialiseret mig i mennesket bag.

Jeg kan supplere behandlingen med akupunktur mod alkohol med coaching og/eller tankefeltterapi. Med coaching kan du finde de ressourcer, der skal til for at lægge en plan for at indtage mindre alkohol eller en decideret afvænning. Tankefeltterapi er en teknik, du kan lære for at sænke behovet for alkohol, inden eller når det opstår.
Læs mere om, hvordan behandlingen med akupunktur foregår.
Læs mere om min baggrund

Kontakt mig her, ring til mig på: 6046 4460 eller book en tid online her:

 

Vidste du, at akupunktur også kan hjælpe ved følgende: