Ondt i skulder, albue el. håndled

Ondt i skulder, albue, arm eller håndled? Prøv akupunktur i Valby!

Har du smerter i skulder, albue, håndled eller arm? Fx i forbindelse med dit arbejde, eller når du dyrker sport? Så kan det i høj grad begrænse dine aktiviteter. Heldigvis kan akupunktur tilbyde en naturlig og effektiv løsning til at lindre smerterne og forbedre din hverdag og livskvalitet. Og jeg vil – med mine 25 års erfaring som akupunktør, gøre, hvad jeg kan for at hjælpe dig.

Hvordan virker akupunktur?

Akupunktur er en traditionel kinesisk behandlingsmetode, hvor tynde nåle sættes ind på specifikke punkter i kroppen. Disse punkter er placeret langs energibaner kaldet meridianer. Når nålene sættes ind, stimuleres kroppens naturlige helingsprocesser, hvilket kan hjælpe med at reducere smerter og inflammation i skulderen.

Hvorfor vælge akupunktur mod smerter i armen – fx mod ondt i skulder og albue?

Akupunktur er en sikker, naturlig og effektiv behandling uden de bivirkninger, der ofte ses ved medicin og kirurgi. Behandlingen kan tilpasses dine specifikke behov. Hvis du oplever ondt i armen (hele eller del af), ondt i skulderen, ondt i albuen, ondt i håndled, eller har du generelt ondt i led og muskler, kan akupunktur være den løsning, du har ledt efter, som kan hjælpe dig med at genvinde din bevægelighed og leve et smertefrit liv.

Læs mere om akupunkturMand holder på øm skulder | ondt i skulder albue | ondt i skulderen | smerter i albuen | betændt slimsæk i håndleddet | kroniske smerter | ømme led

Hvordan foregår akupunkturbehandlingen hos Dessouki Akupunktur?

Priser og mulighed for tilskud

Ring til mig på: 60 46 44 60 , så lad os tale om, hvordan jeg kan hjælpe dig.

 

Vidste du, at akupunktur også kan hjælpe ved følgende: