Gener ved overgangsalderen

Gener ved overgangsalderen er ikke ualmindelige. Faktisk det modsatte!

Overgangsalderen starter for de fleste kvinders vedkommende i midten el. slutningen af 40’erne og varsler, at man snart får sin sidste menstruation (menopausen). Mange oplever også gener forbundet med overgangsalderen, fx hedeture, tørre slimhinder, humørsvingninger, påvirket fordøjelse med vægtøgning til følge, søvnproblemer, hovedpine eller sågar migræne.

Generne skyldes, at æggestokkene holder op med at danne det kvindelige kønshormon østrogen.

Kan akupunktur hjælpe mod gener ved overgangsalderen?

Ja, helt bestemt. Akupunktur kan hjælpe dig til at komme lettere igennem overgangsalderen med færre gener. Akupunkturbehandlingen går ind og genskaber den ubalance, som er i kroppen, så du igen kan få energien og velværet tilbage i kroppen. Og samtidig er behandling med akupunktur helt uden bivirkninger.
Læs mere om akupunktur

Selve akupunkturbehandlingen mod gener i overgangsalderen

Jeg hedder Inès Dessouki, og jeg har mere end 20 års erfaring med akupunkturbehandling. Jeg har ofte folk i min klinik, som kommer med gener grundet overgangsalderen. Jeg har gode erfaringer med at behandle dem.

Jeg arbejder altid med en individuel og holistisk tilgang til mine patienter. Alle mennesker er forskellige, og derfor tager vi også forskelligt imod behandling. For nogle betyder det, at de har brug for få behandlinger, mens andre har brug for flere.
Læs mere om akupunkturbehandlingen

Læs mere om Inès Dessouki

Se priser på behandlingen og mulighed for tilskud her.

Kontakt mig for at få hjælp med gener i overgangsalderen via akupunktur!

Mobil: +45 60 46 44 60 

Eller book en tid online her:

Kundeanmeldelser

“Hej

Jeg kom til ines med hovedpine og overgangsaldersymptomer. I de to måneder jeg er gået til nål, har jeg mærket en lindring af mine symptomer. jeg får stadig hovedpine, men ikke i nær samme grad. Og mine svedeture er klinget af.

I månederne før havde jeg stort set hovedpine hver dag. ofte var det migrænelignende med kvalme og opkast. Det var stærkt invaliderende og jeg var i tvivl om, hvorvidt jeg kunne fortsætte med at arbejde. Desuden mærkede jeg op til 20 hedestigninger i løbet af en dag.

Jeg får måske hovedpine en gang på en uge – og det er ikke nær så voldsomt. Der er ikke mere kvalme og opkastning. jeg mærker antydning af hedestigning en eller to gange pr. dag – og det er ikke mere end en antydning.

Jeg er super-glad over jeg valgte Ines!”

Læs flere kundeanmeldelser

 

Vidste du, at akupunktur også kan hjælpe ved følgende: