Akupunktur mod allergi København

Hassel er det første pollen på året, som få mennesker kan være allergisk overfor. Men kort efter begynder birkesæsonen, som mange flere reagerer på og fra juni hærger græs. Flere og flere er desværre allergiske over for birk og græs. Det er netop her jeg kommer ind i billedet og tilbyder mine patienter, akupunktur mod allergi i København.

Hvis du har pollenallergi, vil dit immunsystem reagere overfor for pollen. Allergipatienten kan desværre også reagere overfor nikkel, husstøv, dyrehår, medicin, myggestik og bistik eller noget så uskyldigt som bestemte madvarer, som normalt ikke bør forårsage reaktion. Med akupunktur mod allergi, kan nogle patienter blive helt symptomfri for allergiske gener, mens andre kan klare sæsonen uden medicin. Dog anbefaler vi at medicinen kun bliver fjernet i samråd med egen læge.

Hvorfor opstår der en allergisk reaktion?

Det er immunsystemets opgave at beskytte kroppen og bekæmpe udefrakommende virus og bakterier. Men hos allergiske patienter reagerer immunsystemet på forskellige allergener. Allergener er hverken virus eller bakterier, men det stof som patienten ikke kan tåle og er allergisk overfor.

Jeg tilbyder akupunktur mod allergi i København; ved Valby. Jeg vil her gå ind med akupunktur, så allergenet ikke får kroppen til at reagere ved at producere antistoffer. Akupunktur vil kunne forhindre disse antistoffer i at aktivere immunsystemet til at frigive de stoffer, der udløser den allergiske reaktion. Den allergiske reaktion kan fremkalde symptomer i luftvejene, på huden og i fordøjelsessystemet.

Hvis du er allergisk overfor pollen, bør du starte akupunkturbehandlingen i februar. Så vil chancen være størst, for at du oplever en sæson uden symptomer. Starter du behandlingen, når du allerede er ramt, kan du også blive hjulpet, fordi bedring oftest sker øjeblikkeligt. Antallet af akupunkturbehandlinger bliver desværre ikke færre, hvis man venter til sidste øjeblik. Man vil derimod få brug for flere intensive akupunkturbehandlinger for at bekæmpe symptomerne.

Gør brug af akupunktur mod allergi

Hvor på kroppen opstår den allergiske reaktion? Akupunktur er en bivirkningsfri behandling, der både behandler allergiårsagen og -symptomet. Allergi giver symptomer i de øvre og nedre luftveje, mave og tarm, samt hud.

  • Pollenallergi giver typisk symptomer i luftvejene. Især birke- og græspollen er belastende for mange i Danmark. Men alligevel er der få, der reagerer på el, hassel, elm og bynke. Akupunktur kan afhjælpe luftvejsreaktioner som nys, løbende og kløende næse, løbende røde og sviende øjne, kløe og hævet mund og gane eller kradsen i halsen. Akupunktur kan også behandle årsagen til den allergiske reaktion.
  • Fødevareallergi kan forårsage, prikken i munden, hævelse af læber, tunge, ansigt eller hals, kløende hænder og nældefeber. Akupunktur kan lette eller fjerne symptomerne.
  • Insektstikallergi: Akupunktur er særdeles kendt for at behandle allergi over for myggestik. Du har nok lagt mærke til, at det er de samme personer, der altid bliver stukket og at det er dem, der reagerer mest allergisk. Et stort område med hævelse (ødem) ved stikstedet kan forekomme og kroppen kan endda rammes af feber. Når jeg behandler med akupunktur mod myggestik, vil myggene miste interesse for den person, der plejer at være mest ramt. Hvis personen rammes alligevel, vil stikket efterlade en mindre reaktion. Dvs. akupunktur kan mindske myg- og biangreb, samt forbygge reaktionerne på insektstik. Disse kan være kløe eller nældefeber over hele kroppen, trykken for brystet eller åndenød, kløende og/eller hævet hals, udslæt og kløe på huden, eksem, mavesmerter eller diarré.

Det er muligt at jeg ved hjælp af den kinesiske diagnosticering, som jeg bruger, når jeg behandler med akupunktur, vil kunne klarlægge årsagen til allergien og i så fald behandle årsagen, så det ikke kun er symptombehandling.

Kontakt mig i dag, og modtag en behandling med akupunktur mod allergi i København, ved Valby. Book din tid online her: https://system.easypractice.net/book/dessouki

Udslæt og eksem kan også være allergi

En anden type allergi, som akupunktur i høj kan afhjælpe er eksem. Eksem er udslæt på huden, som optræder forskellige steder på kroppen. Hudproblemer kan være kløende eller brændende. Eksem kan have tendens til at forsvinde spontant og/eller dukke op andre steder på kroppen. Når eksemen forsvinder, har huden samme farve igen uden at det har dannet ar. Det bliver usynligt, og man vil ikke kunne se på huden, at der har været eksem.

Eksem kan opstå når huden er i vedvarende kontakt med det stof man er allergisk overfor, som nikkel, kosmetik, latex osv. eller når man har indtaget en bestemt fødevare.

Ude fra hvor eksemen er på kroppen kan akupunktøren afsløre hvilket element eller hvilken meridian, der er i ubalance. Meridian er den energilinje, jeg bruger til at forstå og diagnosticere i forhold til det kinesiske medicinske system, som man kalder TKM – traditionel kinesisk medicin.

Atopisk eksem starter i barndommen og ungdommen og vil hovedsageligt være i albuefolderne og i knæhaserne, mens det hos voksne optræder på hænder, nakke og andre steder på kroppen, som rødt kløende udslæt.

Få en behandling i form af akupunktur mod allergi i København!

Siden 1999 har jeg hjulpet talrige med deres allergi. Ring på 60 46 44 60 for at høre, hvordan du kan få hjælp til dine allergener. Book akupunktur mod allergi her: Online Booking

 

Akupunktur allergi Valby, Frederiksberg, København, pollen flyver rundt Akupunktur allergi Valby, Frederiksberg, København, person klør på armen Akupunktur allergi Valby, Frederiksberg, København, hvide blomster