Akupunktur mod allergi

Akupunktur mod allergi er meget effektivt – både forebyggende og behandlende – blandt andet mod pollenallergi/høfeber og støvallergi.

Akupunkturbehandling kan komme den stadigt stigende gruppe af danskere med allergi til stor gavn. Akupunktur kan hjælpe dig, som er plaget af fx pollenallergi/høfeber, hudallergi, husstøvmideallergi, fødevareallergi mm.

Og det er netop der, jeg kommer ind i billedet og tilbyder mine patienter akupunktur mod allergi. Akupunkturen kan forebygge, gøre symptomerne mindre eller færre, og nogle oplever endda at blive helt symptomfri. Dem, jeg møder oftest i min klinik, (i Valby / København ) er folk med pollenallergi, fødevareallergi, støvallergi, hudallergi (eksem) og allergi overfor insektstik. Allergi har været en del af mit arbejde siden 1998.
Akupunktur: Læs mere om, hvad akupunktur er.
Priser: Se priser på akupunkturbehandlinger her.

Hvordan foregår behandlingen hos Dessouki Akupunktur?

Behandlingen med akupunktur mod allergi her i klinikken ‘Dessouki Akupunktur’ foregår ved, at jeg bruger meget tynde engangsnåle. Min tilgang til dig er altid individuel, og da vi alle er forskellige, så tager vi også forskelligt imod behandling. Ift. allergi har det også betydning, hvor tidligt du kommer til mig, altså hvor voldsomt allergien har udviklet sig. Jo flere og svære symptomer, du har, des længere behandlingsforløb.
Læs mere om, hvordan behandlingen foregår i min klinik.
Læs mere om indehaveren Inès Dessouki

Priser og mulighed for tilskud

Se priser på akupunkturbehandlinger her.
Har du en allergi-diagnose fra din læge, kan du også modtage tilskud fra Sygeforsikringen danmark, hvis du er medlem.

Du kan kontakte mig her, ringe til mig på: 6046 4460 eller book en tid online her:

 

Behandling med akupunktur mod allergi i København

Jeg tilbyder akupunktur mod allergi i København; ved Valby. Jeg går ind med akupunkturen på en måde, så allergenet ikke får kroppen til at reagere ved at producere antistoffer. Akupunkturen kan forhindre antistofferne i at aktivere immunsystemet, så de stoffer ikke bliver frigivet, som udløser den allergiske reaktion.

Har du pollenallergi eller symptomer på høfeber, er det bedst at starte akupunkturbehandlingen så tidligt som muligt – fx allerede i februar. Så vil chancen være størst for, at du oplever en sæson uden symptomer.
Starter du behandlingen, når du allerede er ramt, kan du dog også blive hjulpet. Det vil blot kræve flere akupunkturbehandlinger.

Har du fødevareallergi, så gælder det også her, at du starter din akupunkturbehandling op så tidligt som muligt. Jeg kan hjælpe dig med akupunkturen, så dine symptomer bliver lettere eller helt forsvinder.

Har du insektbid eller -stik med hævelse, rødmen og kløe, så kan akupunkturen hjælpe. Faktisk er akupunktur særdeles kendt for at behandle myggestik. Du har nok lagt mærke til, at det er de samme personer, der altid bliver stukket, og at det er dem, der reagerer mest allergisk. Når jeg behandler med akupunktur mod myggestik, vil myggene miste interesse for den person, der plejer at være mest ramt. Hvis personen rammes alligevel, vil stikket efterlade en mindre reaktion.

Har du hudallergi, så kan jeg som akupunktør – ved at se på, hvor på kroppen eksemen befinder sig, finde ud af, hvor jeg skal behandle dig og hvordan. Ved behandling kan du opleve, at symptomer bliver mindre og knap så generende.

Læs evt. mere om forskning i akupunktur mod allergi på brancheforeningens hjemmeside

Kundeanmeldelser

“Jeg har været ved Inés flere gange med forskellige problematikker og det har altid været meget hjælpsomt og helt uden bivirkninger.
De sidste gange har det været grundet allergiske reaktioner og voldsom udslet. Akupunktur har virkelig hjulpet mig og forbavsende hurtigt.
Selv om jeg egentlig ikke er særlig vild med nåle finder jeg alligevel behandlingerne meget afslappende. Mvh. Signe.”

**

“Da jeg startede hos Inés var jeg stærkt plaget af astma. Det var faktisk sådan at jeg skulle sættes op i medicin – igen. Jeg hader nåle og havde slet ikke overvejet at stater til akupunktur, men så mødte jeg Inés som overbeviste mig om at prøve. Efter knapt 1 år er jeg medicin fri og uden symptomer. Jeg er SÅ taknemlig over at have mødt Inés, som udover at være dygtig er sød, varm og smilende.” Mvh. Nicoline” (Google-anmeldelse)

Læs flere kundeanmeldelser

 

Nedenfor kan du læse lidt mere om de forskellige former for allergi, som jeg oftest møder hos mine patienter. 

Hvad er allergi?

Græs med mange bellis | Akupunktur klinik Valby, Frederiksberg, København
Mange danskere har allergi overfor græs.

Immunsystemets opgave er at passe på vores krop. Det bekæmper udefrakommende vira og bakterier. Er der derimod tale om allergi, så reagerer immunsystemet på et allergen – stof, som normalt er uskadeligt. Man siger derfor, at immunsystemet overreagerer, når vi er allergiske over for et allergen. Det kunne fx være pollen.

Det er individuelt, hvor meget man skal udsættes for det allergen, som man er allergisk overfor, før kroppen reagerer. Ligesom det også er forskelligt, hvor hurtigt man reagerer. Nogle reagerer med det samme, mens andre først reagerer et par timer senere.

Allergityper og typiske symptomer

Hvad er pollenallergi?

Pollen flyver rundt | Akupunktur klinik Valby, Frederiksberg, København
Der er pollen i luften.

Rigtig mange danskere har pollenallergi – i daglig tale også ofte kaldet høfeber. Faktisk viser den seneste opgørelse, at flere end end 1. mio. danskere er ramt. Og ikke nok med det, så bliver sæsonen for pollen også stadig længere. Den starter stadig tidligere og varer også til længere ind i efteråret. En af årsagerne er det varmere klima.

Derudover er der mange med pollenallergi, som også har astma og omvendt.

Hvor kommer den pollen typisk fra, som de fleste med pollenallergi reagerer imod?
Den kommer fra el, hassel, birk, græs og bynke. Både el og hassel er de første som blomstrer og afgiver pollen – de kan dukke op allerede i januar eller februar. Kort efter begynder birkesæsonen (ofte i marts), som mange flere reagerer på og fra maj hærger græs. Fra juli begynder bynke.

Typiske symptomer på pollenallergi/høfeber
De typisk symptomer på pollenallergi er kløende, røde og hævede øjne, løbende eller tilstoppet næse og nysen.

Har du symptomer hele året, altså også uden for pollensæsonen, kan det være, at du har allergi overfor kæledyr og/eller deres hø, spåner el. lign. Det kan også være allergi overfor husstøvmider, skimmelsvampesporer eller fødevareallergi.

Hvad er fødevareallergi?

Det er allergi over for en eller flere fødevarer. Allergien kommer, når man spiser fødevaren, og forsvinder, når man ikke spiser den.

Det er bestemte proteiner (bliver man allergisk overfor dem, kaldes de også for allergener) i fødevarerne, som går ind og påvirker vores immunsystem. Kroppen danner derefter et allergiantistof. Og det er forskelligt, hvor meget af allergenet, der skal til, før kroppen reagerer. For nogle er det lidt. For andre skal der mere til.

Typiske symptomer på fødevareallergi
De typiske symptomer på fødevareallergi er prikken i munden, hævelse af læber, tunge, ansigt eller hals, kløende hænder og nældefeber.

Hvad er allergi overfor insektstik eller -bid?

Person klør sig på armen. | Akupunktur klinik Valby, Frederiksberg, København, allergi, hudallergi, eksem
Det klør på armen.

En mindre gruppe af danskere har allergi overfor insektstik eller insektbid. Det kan ske overfor bier, hvepse eller myg.

Typiske symptomer på insektstik eller -bid
De helt normale symptomer er hævelse, rødmen og kløe eller smerte det sted på huden, hvor man er blevet stukket eller bidt. Er symptomerne mere alvorlige, såsom fx nældefeber, synkebesvær, åndenød, besvimelse, kvalme eller diarré, så skal du straks søge læge.

Hvad er hudallergi?

Hudallergi kalder man også for eksem. Eksem er et symptom på et stof, du ikke kan tåle. Eksem er altså også en allergisk reaktion. Man kalder denne form for allergi for kontaktallergi eller kontakteksem. Årsagerne er typisk forskellige metaller fra fx smykker – det kunne være nikkel, krom eller kobolt. Det kan også være parfume eller konserveringsmidler eller latex eller forskellige former for gummi, lim eller farvestoffer.

Typiske symptomer på hudallergi
Det er at huden bliver rød og klør. Der kan også opstå knopper og blærer. Og symptomerne opstår der, hvor huden har været i kontakt med det stof, den ikke kan tåle.

Vil du vide mere om allergi?

Så kan du læse i detaljer om emnet på Astma- og Allergiforbundets hjemmeside.

 

Vidste du, at akupunktur også kan hjælpe ved følgende: