Inès Dessouki

Jeg hedder Inès Dessouki og er akupunktør (RAB) og zoneterapeut (RAB). Jeg er registreret, hvilket er en kvalitetssikring for, at mine uddannelser altid er opdaterede iht. Sundhedsstyrelsens krav. Medlem af Danske Terapeuter og Praktiserende Akupunktører.
Jeg er også uddannet coach og tankefeltterapeut, fordi jeg er ikke i tvivl om at der er sammenhæng mellem sind og helbred.

I en travl hverdag med mange gøremål, mister vi nemt overblik og overskud. Jeg vil gerne hjælpe dig til at få styring igen. Både helbredsmæssigt og mentalt. Fordi ligesom vi ved at akupunktur fjerner smerter, kan akupunktur også skabe ro i dit sind og flow i din krop så du kommer i balance igen og får indsigt i dit liv.

Foruden akupunkturuddannelsen fra Helseskolen i Søborg, er jeg uddannet hos dr. Richard Tan i hans akupunktur balance metode, som er mit yndlingsværktøj, da det oftest har øjeblikkelig smertestillende virkning.

Mine uddannelser i relevante rækkefølge:

“Inès Dessouki har drevet klinik i Hvidovre og Valby siden 1998 og lever efter principperne: “Du kan, hvad du vil” – “Intet er umuligt” – “What you give is what you get” og tager afstand fra Janteloven og påstande som: “med ondt skal ondt fordrives”. Til gengæld kommer du længst, hvis du elsker din næste.

Født i 1964 i Cairo og har boet i Danmark siden 1967.”


Kvalitetssikring, Registrering & Datatilsynet

Registreret Akupunktør

Jeg er både Registreret Akupunktør og Registreret Zoneterapeut. Titlerne er beskyttet, og tildeles hhv. Danske Terapeuters medlemmer og Praktiserende Akupunktør´s medlemmer når vi er blevet godkendt.

Begge foreninger er godkendt af Sundhedsstyrelsen til at registrere alternative behandlere (RAB), med speciale i hhv. akupunktur og zoneterapi mm., som opfylder de uddannelsesmæssige krav.

Registrerede Alternativ Akupunktører er:

Ansvarsforsikret.

Tilsluttet etisk-juridisk klagenævn.

Uafhængige af medicinalindustrien og terapeutiske begrænsninger.

Godkendte af Datatilsynet* til at registrere og opbevare personfølsomme oplysninger.

* Det er obligatorisk ved lov, at alle der har privat virksomhed/klinik, og som opbevarer personfølsomme oplysninger om deres klienter/patienter, SKAL være registreret i Datatilsynet. For at være Registreret Alternativ Behandler kræves det at behandleren fører journal. For at føre journal, SKAL behandleren være registreret i Datatilsynet.

Kvalitetssikring

Medlemmer af Danske Terapeuter og medlemer af Praktiserende Akupunktør er undergivet foreningens obligatoriske efteruddannelse. Dermed sikres, at den enkelte akupunktør altid er i stand til at levere behandling på et højt niveau. Medlemmerne har envidere, været igennem foreningens optagelsesudvalg, der undersøger behandlerens baggrund og uddannelse. Medlemmerne skal ligeledes holde sig ajour inden for deres behandlingsområde med efteruddannelse.