Inès Dessouki

Jeg hedder Inès Dessouki og er akupunktør (RAB) og zoneterapeut (RAB). Jeg er registreret behandler, hvilket er en kvalitetssikring for, at mine uddannelser altid er opdaterede iht. Sundhedsstyrelsens krav samt medlem af Praktiserende Akupunktører.

Sammenhæng mellem sind og helbred

Jeg er – foruden at være uddannet akupunktør og zoneterapeut, også uddannet coach og tankefeltterapeut. Det er, fordi jeg ikke er i tvivl om, at der er sammenhæng mellem sind og helbred, og fordi jeg interesserer mig for de mennesker, jeg hver dag møder i min klinik.

I en travl hverdag med mange gøremål, mister vi nemt overblik og overskud. Jeg vil gerne hjælpe dig til at få styring igen. Både helbredsmæssigt og mentalt.

Ligesom at akupunktur fjerner smerter, kan akupunktur – evt. kombineret med tankefeltterapi – også skabe ro i dit sind og flow i din krop, så du kommer i balance igen og får indsigt i dit liv.

Min uddannelsesmæssige baggrund

Foruden akupunkturuddannelsen fra Helseskolen i Søborg, er jeg uddannet hos dr. Richard Tan i hans akupunktur-balance-metode, som er mit yndlingsværktøj, da det oftest har en øjeblikkelig smertestillende virkning.

Mine uddannelser i relevante rækkefølge:

“Jeg har drevet klinik i Hvidovre og Valby siden 1998 og lever efter principperne: “Du kan, hvad du vil” – “Intet er umuligt” – “What you give is what you get” og tager afstand fra Janteloven og påstande som: “med ondt skal ondt fordrives”. Til gengæld kommer du længst, hvis du elsker din næste.

Jeg er født i 1964 i Cairo og har boet i Danmark siden 1967.”


 

Vidste du, at akupunktur kan hjælpe ved følgende: