Smerter ved menstruation

Smerter ved menstruation er ikke unormalt.

Faktisk oplever mellem 50-90% af alle kvinder, at de på et tidspunkt får smerter ved deres menstruation. For nogle er det blot forbigående, mens det for andre kommer igen. Smerter ved menstruation er ganske normalt og som regel ikke et tegn på, at noget er galt, el. at man på anden vis er syg.

De smerter, man oplever, kan være forskellige. Nogle beskriver dem, som skarpe, murren eller ubehag, mens andre beskriver det, som at have krampe- eller ve-agtige smerter i underlivet, som kan give smerter op i lænden og ned af benene. Smerterne kommer ofte i forbindelse med ved ægløsning og skyldes sammentrækninger i muskulaturen i livmoderen.

Akupunktur kan skabe balance i din cyklus, så du har mindre smerter eller bliver helt smertefri og kan regulere intervallerne, så du har en bedre ægløsning, hvis du har planer om at blive gravid.
Læs mere om, hvad akupunktur er.

Akupunkturbehandling mod smerter ved menstruation mm.

Menstruationssmerter i større eller mindre grad og andre uregelmæssigheder, som kraftige blødninger, PCO og endometriose, kan være meget invaliderende og forstyrrende i hverdagen.

Jeg er registreret akupunktør (RAB) og har behandlet en lang række af kvinder med menstruationsproblemer og manglende frugtbarhed siden 1998. Jeg tager altid udgangspunkt i den enkelte patient. Og da vi alle er forskellige, så tager vi også forskelligt imod behandling. Nogle har brug for få behandlinger, mens andre har brug for flere akupunkturbehandlinger.

Når jeg arbejder med akupunktur, foregår det med meget tynde engangsnåle. Det gør ikke ondt. Giver blot et lille stik. Akupunkturen har desuden ingen bivirkninger.
Læs mere om akupunkturbehandling hos Dessouki Akupunktur

Priser og mulighed for tilskud

Se priser på akupunkturbehandlinger her.
Har du talt med din læge om smerterne, kan du også modtage tilskud fra Sygeforsikringen danmark, hvis du er medlem.

Kontakt og bestil tid

Kontakt mig, så finder vi sammen ud af, hvad der passer dig bedst, og hvad der vil være mest effektivt for dig.

Ring gerne på: 60 46 44 60. Eller book en tid online her:

Kundeanmeldelser

“Ines er en meget sød dame, som hver måned hjælper mig imod mine menstruationssmerter. Førhen plejede jeg at have ondt hver måned, hvor jeg ikke tog på arbejde i 3 dage pga. smerterne. Efter et forløb hos Ines, har det lindret smerterne, hvor jeg nu ikke behøver at blive hjemme. Det er virkelig dejligt at komme ned og få nåle i, som afslapper én. Ines er opmærksom på dig, hvis du er bange for nålene, det har jeg været før i tiden, men er det ikke mere! Bedste akupunktør!! Kh Nivi.”

**

“Ines Dessouki har healende hænder. Hver måned hjælper hun mig mod menstruationssmerter. Inden jeg kom til Ines, havde jeg så slemme smerter, at jeg blev nødt til at blive hjemme i 3 dage, men sådan er det slet ikke længere. Nu har jeg kun små smerter, så bliver slet ikke hjemme længere. Men elsker at komme til Ines hver måned og få nåle, for det afstresser mig. En virkelig sød dame, som jeg varmt anbefaler!!” Mvh. Nivetha (Google-anmeldelse)

Læs flere anmeldelser

 

Vidste du, at akupunktur også kan hjælpe ved følgende: