Fødselsmodning & -igangsættelse

Fødselsmodning og -igangsættelse kan med fordel udføres med hjælp af akupunktur samtidig med at det også er en behandlingsform helt uden bivirkninger.

Kan akupunktur hjælpe ved fødselsmodning og -igangsættelse?

For at gøre fødslen til en bedre oplevelse, og for at øge de nødvendige hormoner i forbindelse med fødslen, er det er en god idé at blive behandlet med akupunktur en gang om ugen i de sidste 4 til 6 uger før fødslen. Det bliver også kaldet fødselsmodning. Fødselsmodningsakupunkturen er desuden med til at begrænse risikoen for kemisk igangsættelse og hjælper til med at lindre smerterne under selve fødslen.

Fødselsigangsættelse med akupunktur

Akupunktur kan også bruges til at sætte fødslen i gang. Jeg laver dog kun fødselsmodning på jordemoderens anbefaling eller tidligst på terminsdagen, fordi jeg vil helst have, at baby bliver i mors mave så længe som muligt, medmindre lægen vurderer, at det er nødvendigt, at fødslen finder sted snarest.

Fødselsigangsættelsen startes med, at du ligger på maven på en speciel briks, der er designet med hul til den gravide mave for at få en blid akupressur, inden akupunkturbehandlingen. Akupressur er lidt som akupunktur, blot uden nåle. Der trykker og masserer man blot på de samme punkter, hvor man efterfølgende vil bruge nåle. Det er lidt for at forberede kroppen, så den slapper mere af.

Hvordan foregår akupunkturforløbet hos Dessouki Akupunktur?

Jeg, Inès Dessouki og indehaver af Dessouki Akupunktur, har siden 1998 hjulpet hundredvis af kvinder – også med fødselsmodning og -igangsættelse.

Jeg interesserer mig for mennesket bag symptomerne og er derfor meget opmærksom og omsorgsfuld, så du er i gode hænder. Min tilgang til dig er også altid individuel.
Læs mere om, hvordan behandlingen med akupunktur foregår hos Dessouki Akupunktur
Læs mere om Inès Dessouki.

Der er desuden mulighed for at få tilskud til behandlingen fra Sygeforsikringen danmark eller via din sundhedsforsikring, hvis du har én igennem dit arbejde. Undersøg sidstnævnte, inden du kommer og starter behandlingen.
Én behandling med akupunktur er sjældent nok. Vi er forskellige som mennesker. Vi tager derfor også forskelligt imod behandling. Nogle har brug for færre behandlinger, mens andre har brug for flere.

Kontakt mig, så finder vi sammen ud af, hvad der passer dig bedst, og hvad der vil være mest effektivt for dig.

Telefon: 6046 4460

Book tid til skånsom og effektiv behandling med akupunktur uden bivirkninger

 

Kundeanmeldelser

“Efter at være gået tre dage over termin, opsøgte jeg på jordemoderens anbefaling Inés ift. akupunktur behandling mhp. modning af livmoderhalsen. Dette skulle efter sigende være med til at mindske, at en kunstig igangsættelse af fødslen skulle sættes i værk.

Jeg nåede at få to behandlinger hos Inés. Hun formåede at skabe nogle utrolig komfortable betingelser for behandlingen, hvilket ikke siger så lidt når man er højgravid og meget tung. Allerede efter første behandling mærkede jeg intense plukkeveer samme eftermiddag og aften (dette var en onsdag). Den følgende dag fik jeg endnu en behandling ved middagstid. Om aftenen ved spisetid begyndte mine veer så småt at melde sig og kl. 02 natten mellem torsdag og fredag fødte jeg en dejlig datter.

Jeg har ikke i tvivl om, at behandlingen har haft en positiv effekt og været med til at give mig en hurtigere og forholdsvis ukompliceret (og let) fødsel… Dertil kan tilføjes at Inés er en utrolig indlevende kvinde, der har nogle utroligt lækre rammer hvor behandlingen gives… Jeg kan således varmt anbefale, at man opsøger Inés mhp at give fødslen et lille skub :0) Tusind tak for god behandling – det bliver bestemt ikke sidste gang jeg finder vej til din briks… Mvh Janni Drechsler”

Læs flere kundeanmeldelser

 

Vidste du, at akupunktur også kan hjælpe ved følgende: