Zoneterapi

Zoneterapi til spædbørn og børn – mildt og effektivt!

Zoneterapi til dit barn kan bestilles på 60 46 44 60 eller skriv til klinikken her

Zoneterapeut Inès Dessouki har behandlet hundredevis af babyer for skrigetur siden 1999. Spædbørn kan være så urolige og græde så hjerteskærende, at man ikke er i tvivl om, at de har smerter. Det er opslidende som forældre. Barnet har ondt, og man føler sig magtesløs. Hverken mor, far eller baby får hvile. Kolik er en udefinerbar størrelse. Ingen ved, hvad der forårsager de voldsomme skrigeture. Men undersøgelser har indikeret, at der kan være tale om smerter i maveregionen og generelle spændinger. Erfaringen viser, at zoneterapi er et nemt og effektivt virkemiddel mod kolik. Modsat medicinsk behandling er zoneterapi mildt og har ingen negative bivirkninger. Ines Dessouki har gjort behandling af spædbørn med zoneterapi til sit speciale, og hun har gode resultater gennem 15 år som spædbørnsbehandler. Dét – blandet med en god portion børnetække – gør barn såvel som forældre trygge. Og her i klinikken har man lov til at lege med zoneterapicremen og legetøjet… Al legetøj afvaskes naturligvis mellem behandlingerne, så det stærke immunforsvar, zoneterapien opbygger, ikke nedbrydes af unødige bakterier. Zoneterapi styrker barnets immunforsvar og forbereder det på livet i institutionen. Behandlingen giver et skub til de dele af kroppen, der ikke fungerer optimalt, så kroppen bruger sine egne ressourcer til at udrense og regenerere sig selv. Langt de fleste spædbørn og deres forældre kommer til Dessouki Akupunktur og Zoneterapi efter anbefalinger fra familie og venner.

Inès Dessouki er specialiseret i zoneterapi til spædbørn og småbørn

Trykket under fødderne bliver tilpasset barnets tærskel og følsomhed. Det er en god idé, at du har mad med til din baby, hvis du ikke selv ammer. Iøvrigt kan amning under behandlingen trøste barnet og flytte fokus fra selve trykket under fødderne.

Kan mit barn sidde stille?

Takket være mere end tyve års erfaring og et godt børnetække er det altid lykkedes Ines Dessouki at gennemføre en børnebehandling. Meget få gange har den første behandling varet kort tid, fordi barnet lige skal føle sig tryg i klinikken og finde ud af at zoneterapi er hyggeligt og harmløst. Der bliver leget med zoneterapicremen og legetøjet, mens mor, far eller bedste læser historie fra de mange børnebøger i klinikken.


Hvad kan behandles?

Spædebørn og børn i alle aldre bliver typisk behandlet for:

  • Skrigeture – ofte kaldet Kolik
    dvs. maveproblemer eller spændinger
  • Mellemørebetændelse
  • Nattevæder / vådeligger
  • ADHD
  • Luftvejsproblemer (bronkitis/astma)
  • Bumser hos teenagere

Gratis Zoneterapi

Dit barn kan sandsynligvis været dækket af din sundhedsforsikring, og du kan på denne måde få dækket op til 12 zoneterapi behandlinger om året.

Mange danskere har nemlig en sundhedsforsikring gennem deres arbejdsgiver uden at være opmærksom på det. Denne sundhedsforsikringen dækker ofte også børn og ægtefælle.

Flere forsikringsselskaber dækker, i deres sundhedsforsikringer, zoneterapibehandlinger udført af en Registreret Zoneterapeut (RAB). Inès Dessouki er medlem af SAB og bærer derfor også titlen registreret zoneterapeut..

Det er altid afhængigt af hvilken forsikring, som er tegnet og i mange tilfælde forsikringsselskabets vurdering, om de dækker.

Det er altid nødvendigt at kontakte dit forsikringsselskab, inden du begynder en behandling, såfremt du ønsker at få dækket behandlingerne.


Sygeforsikringen Danmark

Sygeforsikring danmark giver tilskud til både akupunktur og zoneterapi hvis du er medlem og benytter en registreret behandler.

Inès Dessouki er både registreret akupunktør og registreret zoneterapeut og indberetter selv til Danmark.

Tilskud til akupunktur fra Sygeforsikringen Danmark