Zoneterapi

Zoneterapi til spædbørn og børn – mildt og effektivt!

Zoneterapi til dit barn kan bestilles på 60 46 44 60 eller skriv til klinikken her

Stor erfaring med behandling af kolik med zoneterapi til børn hos Dessouki Akupunktur i Valby

Jeg hedder Inès Dessouki, og jeg har behandlet rigtig, rigtig mange babyer for kolik (mavekneb) med zoneterapi siden 1998.

Spædbørn kan være så urolige og græde så hjerteskærende, at man ikke er i tvivl om, at de har smerter. Det er opslidende som forældre. Barnet har ondt, og man føler sig magtesløs. Hverken mor, far eller baby får hvile.

Kolik er en udefinerbar størrelse. Ingen ved, hvad der forårsager de voldsomme skrigeture. Men undersøgelser har indikeret, at der kan være tale om smerter i maveregionen og generelle spændinger.

Zoneterapibehandling af kolik

Erfaringen viser, at zoneterapi er et nemt og effektivt virkemiddel mod kolik. Modsat medicinsk behandling er zoneterapi mildt og har ingen negative bivirkninger.

Zoneterapi styrker også barnets immunforsvar og forbereder det på livet i institutionen. Behandlingen giver et skub til de dele af kroppen, der ikke fungerer optimalt, så kroppen bruger sine egne ressourcer til at udrense og regenerere sig selv.

Hvordan foregår zoneterapibehandlingen hos Dessouki Akupunktur?

Den første behandling varer altid lidt længere tid. Det er, fordi barnet skal føle sig trygt i klinikken og finde ud af, at zoneterapi er hyggeligt og harmløst.

Vi leger os altid igennem hele zoneterapibehandlingen. På den måde lykkes det mig altid at trykke på alle de nødvendige zoner under fødderne for at gennemføre hele behandlingen.

Trykket under fødderne bliver tilpasset barnets tærskel og følsomhed, fordi det er vigtigt for mig, at barnet er trygt under hele besøget. Der bliver derfor leget med zoneterapicremen og legetøjet, mens mor, far eller bedste læser historie fra de mange børnebøger i klinikken. Og alt legetøj vaskes naturligvis af mellem behandlingerne, så det stærke immunforsvar, zoneterapien opbygger, ikke nedbrydes af unødige bakterier.

Det er en god idé, at du har mad med til din baby, hvis du ikke selv ammer. I øvrigt kan amning under behandlingen trøste barnet og flytte fokus fra selve trykket under fødderne.


Hvad kan jeg i øvrigt behandle med zoneterapi?

Spædbørn og børn i alle aldre bliver typisk behandlet for:

  • Kolik, dvs. maveproblemer eller spændinger
  • Mellemørebetændelse
  • Nattevæder / vådeligger
  • ADHD
  • Luftvejsproblemer (bronkitis/astma)
  • Bumser hos teenagere

Gratis zoneterapi til børn

Dit barn kan sandsynligvis været dækket af din sundhedsforsikring, hvis du har én via dit arbejde. Der kan du få dækket op til 12 zoneterapi behandlinger om året.

Flere forsikringsselskaber dækker, i deres sundhedsforsikringer, zoneterapibehandlinger udført af en Registreret Zoneterapeut (RAB). Inès Dessouki er medlem af SAB og bærer derfor også titlen registreret zoneterapeut.

Det er altid afhængigt af, hvilken forsikring, som er tegnet og i mange tilfælde forsikringsselskabets vurdering, om de dækker. Det er altid nødvendigt at kontakte dit forsikringsselskab, inden du begynder en behandling, såfremt du ønsker at få dækket behandlingerne.


Sygeforsikringen Danmark

Sygeforsikring danmark giver tilskud til både akupunktur og zoneterapi, hvis du er medlem og benytter en registreret behandler.

Inès Dessouki er både registreret akupunktør og registreret zoneterapeut og indberetter selv til Danmark.

Tilskud til akupunktur fra Sygeforsikringen Danmark

 

Kundeanmeldelser

“Kære Inès Du får de varmeste anbefalinger, men mest af alt – et KÆMPE TAK.

Jeg lærte dig første gang at kende for 7 år siden, da min ældste datter havde gentagne mellemørebetændelser og da min mellemste datter kort tid efter fik lungebetændelse og døjede med forkølelse, så var du der! Få behandlinger skulle der til og så var de friske og de har ikke siden haft hverken mellemørebetændelse eller lungebetændelse.

Da jeg så fik mit 4. barn her i februar og han desværre havde en masse maveproblemer (reflux) og kolik-symptomer, så var det bare at søge efter dig og jeg fandt dig i nye flotte lokaler i Valby (tidligere Hvidovre). Allerede efter 1. behandling var der SUCCES, jeg havde pludselig en søn, der ikke længere skreg fra kl. 16-22. Så kan kun sige dig tusind tak.

Hvor er det bare skønt at møde så dejlig og imødekommende person, som virkelig lever og ånder for sit valg af karriere og er så DYGTIG til det. Så her efter 3 behandlinger sagde vi så farvel til hinanden igen, men dit nummer er gemt i telefonen, hvis der senere skulle blive behov for zoneterapi eller akupunktur og jeg vil helt klart anbefale dig videre til alle der vil lytte. Hav det rigtig godt og god påske. De kærligste hilsner & tanker, Linda”

Læs flere kundeanmeldelser

 

Vidste du, at akupunktur kan hjælpe ved følgende: