Akupunkturbehandling af migræne og hovedpine

De fleste danskere har prøvet at have hovedpine – ca. 8 ud af 10 har haft det indenfor det sidste års tid. For de fleste går hovedpinen også væk i løbet af kort tid. For ca. 5% af befolkningen gælder det dog, at de har hovedpine en til flere gange i løbet af en uge. En særlig invaliderende form for hovedpine er migræne.

Kan akupunkturbehandling af migræne og hovedpine hjælpe?

Ja, det kan det. Akupunkturbehandlingen går ind og afhjælper ved enten helt at fjerne smerterne eller reducere dem. Dvs. akupunkturnålene har en lindrende virkning. Det betyder, at du på hurtigere tid kan opnå en meget bedre livskvalitet.
Læs mere om, hvad akupunktur er.

Hvordan foregår behandling af hovedpine og migræne hos Dessouki Akupunktur?

Når du skal have akupunktur mod hovedpine eller migræne første gang, er det min opgave at finde ud af, om dine smerter er et symptom på noget andet. Hovedpine eller migræne kan typisk skyldes spændinger, men kan også sagtens være et symptom på stress, komme af et dårligt fordøjelsessystem, hormonelle ubalancer, dårligt indeklima eller livsstil, og meget mere. Når det er afgjort, tilrettelægger jeg behandlingen derefter.

Ift. længden af selve akupunkturforløbet, er det altid individuelt. Én behandling med akupunktur er sjældent nok. Vi er forskellige som mennesker. Vi tager derfor også forskelligt imod behandling. Nogle har brug for færre behandlinger, mens andre har brug for flere.
Læs mere om, hvordan akupunkturbehandlingen foregår i min klinik Dessouki Akupunktur

Priser og mulighed for tilskud

Se priser på akupunkturbehandlinger her.
Har du talt med din læge om hovedpine/migræne, kan du også modtage tilskud fra Sygeforsikringen danmark, hvis du er medlem. Ligesom der også kan være mulighed for at blive dækket, hvis du har en sundhedsforsikring via dit arbejde.

Kontakt mig eller bestil en tid online

Jeg har drevet akupunkturklinik siden 1998 – først i Hvidovre og nu i Valby, få skridt fra Valby Station. Du kan kontakte mig her eller på tlf. 60 46 44 60, hvis du ønsker at høre mere om mulighederne. Du kan også booke en tid online her:

Kundeanmeldelser

“Hej

Jeg kom til ines med hovedpine og overgangsaldersymptomer. I de to måneder jeg er gået til nål, har jeg mærket en lindring af mine symptomer. jeg får stadig hovedpine, men ikke i nær samme grad. Og mine svedeture er klinget af.

I månederne før havde jeg stort set hovedpine hver dag. ofte var det migrænelignende med kvalme og opkast. Det var stærkt invaliderende og jeg var i tvivl om, hvorvidt jeg kunne fortsætte med at arbejde. Desuden mærkede jeg op til 20 hedestigninger i løbet af en dag.

Jeg får måske hovedpine en gang på en uge – og det er ikke nær så voldsomt. Der er ikke mere kvalme og opkastning. jeg mærker antydning af hedestigning en eller to gange pr. dag – og det er ikke mere end en antydning.

Jeg er super-glad over jeg valgte Ines!”

Læs flere kundeanmeldelser

 

Nedenfor kan du læse lidt mere om akupunkturens indvirkning på spændingshovedpine og migræne, som er de to former, jeg har bedst erfaring med at behandle med akupunktur.

Hovedpine og akupunkturbehandling

Man opdeler hovedpine i to typer. En primær og en sekundær hovedpine. Den primære form for hovedpine er, når det er en sygdom i sig selv, mens den sekundære form for hovedpine er, når hovedpinen er et symptom på en anden sygdom eller tilstand.

Den meste af almindelige form for hovedpine er spændingshovedpine. Der oplever man smerterne som pressende el. trykkende og af let el. moderat karakter. Hovedpinen sidder ofte i begge sider af hovedet. Med denne form for hovedpine kan man også godt fungere og lave de ting, man normalt laver, men den kan naturligvis være generende.

Nogle af de mest almindelige årsager til spændingshovedpine er psykisk el. fysisk stress, dårlig søvn, spændinger i skuldre el. nakke el. tyggemuskulaturen, dårlige arbejdsstillinger, uregelmæssig levevis el. et længerevarende og for stort forbrug af smertestillende piller.

Netop her har undersøgelser vist, at akupunktur kan have en rigtig god effekt, da den går ind og lindrer spændingerne og mindsker følelsen af stress. Du vil igen mærke følelsen af overskud og få din hverdag tilbage.

Migræne og behandling med akupunktur

Migræne er en kraftigere form for hovedpine og kommer som en slags anfald. Migrænen kan komme i perioder eller være af mere kronisk karakter. Samtidig med hovedpinen har man også ofte kvalme og måske opkastninger. Og så er man tit overfølsom overfor lys og lyde.

Man taler om to hovedformer for migræne. Migræne med og uden aura. Aura er forstyrrelser af synet, evnen til at føle og/eller tale- og sprogforstyrrelser. Cirka 10% af mænd og 20% kvinder har eller har haft migræne uden aura. Mens cirka 6% mænd og 10% kvinder har eller har haft migræne med aura.

Symptomerne er meget forskellige alt efter, om der er tale om migræne med eller uden aura, og for begges vedkommende gælder det også, at årsagerne ofte er en kombination af arvelige og miljømæssige forhold – herunder bl.a. i relation til kvinders menstruation.

Ift. akupunkturbehandlingen, så viser min erfaring – og undersøgelser viser det samme – at akupunkturen både kan virke forebyggende, men kan også lindre symptomerne. Særligt kvalme er der gode erfaringer med samt lindring af spændinger.

Læs mere om migræne og hovedpine

Læs mere om forskning i akupunkturs virkning på hovedpine og migræne.

Læs evt. mere om hovedpine eller migræne på Apotekets hjemmeside:
Om hovedpine
Om migræne

 

 Akupunkturbehandling af migræne Valby, Frederiksberg, København, dame holder sig for hovedet | Dessouki Akupunktur Alternativ behandling migræne Valby, Frederiksberg, København, dame har hovedpine

Alternativ behandling migræne Valby, Frederiksberg, København, dame har ondt i hovedet Akupunkturbehandling af hovedpine Valby, Frederiksberg, København, dame har migræne | Dessouki Akupunktur

 

Vidste du, at akupunktur også kan hjælpe ved følgende: