Anbefalinger af Dessouki Akupunktur

På siden her med anbefalinger fra klienter kan du skrive, hvordan du har oplevet dit forløb hos Dessouki Akupunktur i Valby. Du kan ligeledes læse, hvilke oplevelser andre har haft med akupunktur eller andre behandlinger her.

Rul ned og skriv eller se, hvad andre har skrevet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

34 tanker om “Anbefalinger af Dessouki Akupunktur

 1. Tusinde tak til Ines for altid at give kompetent og tryg behandling. Jeg nyder hver gang for både fysisk- og mental overskud. For min krop er det bedre end en times massage og jeg ser med glæde frem til hver eneste gang. Jeg havde ikke troet, at jeg i den grad ville nyde at få stukket nåle kroppen – men det har, efter min mening, en helt speciel virkning, som man skal opleve for at forstå.

 2. Jeg har været hos Ines to gange, den første gang var fordi jeg havde fået hold i nakken & der skulle ikke mere end en enkelt behandling til at jeg allerede havde det betydeligt bedre & dagene efter blev det også kun bedre😊
  Igår var jeg forbi for anden gang, da jeg forleden morgen vågnede af en smertefuld krampe i venstre læg, som satte sig de næste par dage👎 Ines brugte sugekopper & nåle denne gang & waow hvor har det allerede hjulpet, jeg kan gå næsten helt normalt igen, har stadig lidt ondt, men det er allerede MEGET bedre, så endnu engang mange tak🤗
  En ekstra lille kommentar: klinikken er super rar/behagelig at være i, man føler sig velkommen & tryg & der er en god stemning✨
  Alt i alt kun positivt her fra, kan varmt anbefale Dessouki akupunktur☀️

 3. Jeg kom til Dessouki Akupunktur for at få hjælp med akutte smerter i mit hofteled. Ines er meget dygtig og professionel, og kunne hurtigt aflæse at hele mit nervesystem var overbelastet, så hoften var et symptom på en generel ubalance. Hun behandlede derfor ikke kun min hofte, men hele min krop og mit nervesystem. Jeg har nu efter et forløb hos Ines fået langt større ro og overskud tilbage i mit liv, og giver mine varmeste anbefalinger.

 4. Jeg har været hos Ines mange gange. Hun er sød og venlig og gør et godt arbejde og jeg er tryk ved hende. Kommer igen hvis der skulle opstå noget man kan bruge akupunktur på.

 5. Jeg blev anbefalet Dessouki af en nær veninde og jeg kan nu selv varmt anbefale klinikken. Inès er så sød og professionel og jeg føler mig så tryg hver gang jeg besøger klinikken.

 6. Jeg har brugt akupunktur i forskelligt omfang, og til behandling af forskellige ting i mere end 20 år, og har gået til forskellige akupunktører. Vil til enhver tid anbefale Ines. Fra man træder ind af døren, mødes man af hendes afslappende og beroligende udstråling, som kan mærkes også når hun ikke er i rummet. Behandlingen er selvfølgelig professionel, og Ines leverer altid resultater med behandlingen. Jeg bliver til stadighed overrasket over, når Ines, ofte intuitivt, supplerer min behandling, med noget jeg slet ikke havde opdaget jeg havde brug for, men altid kan mærke resultatet af.

 7. Jeg har haft mange gode oplevelser hos Dessouki akupunktur, hvor smerter hurtigt er blevet afløst af healing.
  Akupunktur er ikke for alle udfordringer men med ryggen og lige fornylig med smerte omkring skulderbladet var det både hurtigt og effektivt.

 8. Jeg havde smerter i nakken, skuldrene og stress i flere år, jeg prøvede alverdens piller og andre behandlinger, men desværre uden held. En heldig dag blev Ines så anbefalet af en af mine kollegaer, tros min mistillid til læger, medicin og terapi, har jeg søgt hjælp hos Ines. Allerede efter anden behandling var jeg på toppen igen. Det er utroligt at hun kan trylle med sine nåle. Hun kan helt klart anbefales!

 9. Ines er virkelig dygtig til sit fag og meget omsorgsfuld. Hun har hjulpet mig når jeg har haft ledsmerter, hedeture, stress symptomer og meget andet. Jeg kan varmt anbefale at gå til Ines, når kroppen eller sindet driller.

 10. Ines er en meget sød dame, som hver måned hjælper mig imod mine menstruationssmerter. Førhen plejede jeg at have ondt hver måned, hvor jeg ikke tog på arbejde i 3 dage pga. smerterne. Efter et forløb hos Ines, har det lindret smerterne, hvor jeg nu ikke behøver at blive hjemme. Det er virkelig dejligt at komme ned og få nåle i, som afslapper én. Ines er opmærksom på dig, hvis du er bange for nålene, det har jeg været før i tiden, men er det ikke mere! Bedste akupunktør!! Kh Nivi.

 11. Inès is an amazing professional that has helped me in recovering from multiple issues. Her kindness and approachability make the treatments even better!

 12. Ines er en professionel akupunktør,der både menneskeligt og fagligt ligger 100% i sit arbejde. Jeg har gået hos Ines i ca et år. Jeg har personligt fået meget hjælp med stress symptomer og graviditet og ikke mindst forstoppelse, som akupunktur hos Ines i den grad har hjulpet på. Det skal nævnes, at jeg har prøvet meget alternativ behandling, men har føtst mærket virkning hos Ines.Jeg kan på det varmeste anbefale Dessouki akupunktur

 13. Ines har i den grad hjulpet mig med mine smerter. Jeg døjede med nervesmerter ud i benet efter en diskos prolaps i lænden. Efter 2-3 behandlinger løsnede det op, og jeg kunne trappe ud af den smertestillende behandling. Så skønt! Hos Ines er det også bare utrolig behageligt og afslappende at komme – en rigtig dejlig helheds oplevelse.
  Bedste hilsner
  Nina
  Sygeplejerske

 14. Har været i behandling i ca. 4 uger og med et helt igennem fantastisk resultat. Er meget positivt overrasket over hvor stor hjælp akupunktur hjælper mig. Jeg kom med en hævede/betændt akillecene, som bare gjorde ondt. Nu er jeg næsten helt fri for smerter. Takket være Ines

 15. Jeg har været ved Inés flere gange med forskellige problematikker og det har altid været meget hjælpsomt og helt uden bivirkninger.
  De sidste gange har det været grundet allergiske reaktioner og voldsom udslet. Akupunktur har virkelig hjulpet mig og forbavsende hurtigt.
  Selv om jeg egentlig ikke er særlig vild med nåle finder jeg alligevel behandlingerne meget afslappende.

 16. Hos Ines er der en helt særlig stemning.
  En stemning af kærlighed, omsorg og professionalisme.
  Hun tager vare på dig og dit problem, og man er ikke i tvivl om, at hun vil gøre alt for at hjælpe dig.
  De varmeste anbefalinger til alle, der måtte overveje akupunktur, og også dem, der ikke gør, for jeg tror, at alle kunne have glæde af det.
  Og alle kunne have glæde af at møde en så dejlig person som Ines.
  Da min søn, som dengang var 7 år led frygteligt af angst, fik han behandlinger af Ines, og han fik det meget meget bedre, og han bliver stadig helt varm i blikket når han omtaler Ines.
  Kort sagt, de varmeste og bedste anbefalinger til denne skønne kvinde.

 17. Hos Ines finder man straks ro, når man sætter foden indenfor. Man kan mærke den varme interesse hun udviser for en, fra dag 1. Behandlingen er helt fantastisk og mange af de små som store problemer man har gået med, bliver fjernet efter et par behandlinger.
  Er du ny til akupunktur, vil jeg klart anbefale dig at starte her.

 18. Vores 11 årige dreng Lukas har knæsmerter, hvilket han har haft gennem et års tid.
  diverse undersøgelser, behandling og træning har ingen bedring gjort.
  Vores første indtryk af Ines var fantastisk og en hyggelig klinik med en rolig atmosfære.
  Lukas fik den mest kompetente men også personlige behandling. Knæsmerterne er der fortsat, dog i væsentlig mindre grad.
  Vi kan kun anbefale akupunktur og helt sikkert hos Ines.

  De bedste sommerhilsner

  Lukas og familie

 19. Jeg kom til Ines med stresssymptomer. Jeg har før fået akupunktur med god effekt andre steder og havde valgt Ines, da jeg var på besøg i Valby et par dage.

  Jeg gik derfra med en god ro i maven og syntes, at jeg havde fået en rigtig god behandling. Ines var rigtig sød og lyttende. Og jeg vil klart anbefale hende til alle og helt sikkert komme igen næste gang turen går til Valby 🙂

 20. Jeg havde været ved biopat og fik anbefalet at starte til akupunktur, hos en der kunne finde ud af, at arbejde med organerne og kroppen. I min søgen efter en centralt placeret akupunktør, der både kunne leve op til det og virkede professionel/erfaren fandt jeg Ines.

  Har nu været hos Ines 3 gange, og det er en lige god oplevelse hver gang – der er bedring i mine forskellige problemstillinger og Ines vurderer, at der kun er et par gange tilbage. Derudover er jeg stor fan af, at hun med glæde behandler flere ting på en gang, i stedet for at sige, at hun kræver at en der kun er en slags behandling af gangen.

  Jeg har allerede anbefalet Ines til venner og bekendte,

  Kærlig hilsen
  Trine

 21. Jeg kom til Ines for et par uger siden med hold i ryg/lænd. Jeg havde forinden været til fysioterapi et par gange, men synes forbedringen gik for langsomt.

  En behandling som akupunktur kræver tillid til behandleren, og det havde jeg med det samme til Ines, og jeg føler mig i “gode hænder”. Og allerede efter 1. behandling havde jeg en mærkbar forbedring i forhold til smerterne.

  Pernille Olsen

 22. Jeg har døjet med smerter i skulderen, nakken og mit håndled. Allerede efter første behandling hos Ines kunne jeg sove ordentligt den første nat, uden at vågne med smerter. Jeg har nu fået 3 behandlinger, og nar det meget bedre. Jeg regner med at smerterne snart er væk.
  Hilsen Kirstine

 23. Kære Inés! Jeg har haft store problemer med min ryg i mange
  år efter en scanning for 1 år siden viste det sig at fra taljen og ned var min ryg stiv (manglende væske i rygsøjlen) så leddene skurende mod hinanden. Jeg havde ondt hvis jeg sad eller stod stille eller sov på ryggen. Lægerne havde opgivet mig der var intet at gøre, så kom jeg til dig og allerede efter første besøg kunne jeg mærke en stor forbedring selv efter en operation hvor jeg lå på ryggen i 5 timer havde ryggen det fint og jeg er dybt taknemmelig. Jeg kan kun anbefale andre at prøve hvis de har slidgigt eller andre problemer med ryggen.
  Kærlig hilsen
  Anni

 24. Hej

  Jeg kom til Ines med min datter Celia på 6½måned pga store problemer med forstoppelse, som drev os til vanvid især om natten, men det var mest synd for lillepigen, som vred sig af smerte og konstante søgte bryst for at få en eller anden form for trøst og lindring.
  Som mange andre, som ikke har prøvet sådan noget før, var jeg lidt skeptisk, men var ikke tryg ved at proppe min pige med afføringsmidler for at få gang i tarmsystemet.
  Jeg fandt Ines ved tilfældig søgning i mit lokalområde og fra første færd sagde med stor overbevisning at det skulle vi nok klare sammen. Kort tid efter hun tog fat, var der reaktion hos Celia med sved på hænder og fødder, så et eller andet skete der tydeligvis. Efter 2. behandling havde hun afføring hver dag og derefter en meget regelmæssig mave/tarm rytme og meget meget bedre nætter.
  Ines har foruden at være meget reel, professionel, smilende og indbydende overfor mig også været rigtig god til at læse Celias træthed, humør og grænser.
  Jeg er dig virkelig taknemmelig!
  Kærlige hilsner
  Fleur og Celia

 25. Jeg tog mig mod til – og forsøgte akupunktur – idet jeg havde store problemer med at gå/vindueskiggersyge og min venstre fod mistede både farve og følelse. Jeg havde været ved lægen og fået binyrebark indsprøjtninger idet man mente at det var min slimsæk ved venstre hofte der var problemet. Men det kunne jeg jo ikke fortsætte med – ækelt stof. Så af sted til prik damen for at se om det kunne have en virkning. Jeg fik 10 behandlinger og må sige at der var gode resultater. Jeg kunne faktisk begynde at gå, mere og længere og trapperne var heller ikke helt så vanskelige mere. Jeg havde dog været ved Rigshospitalet til en røntgen undersøgelse med kontrast væske og her viste det sig så at der ingen blodgennemgang var i pulsåren til venstre ben. Der er efterfølgende lagt en stent (ballonudvidelse) på 12 cm i lysken og det har afhjulpet alle problemer. Benet er som nyt. Det er dog alligevel at bemærket at nålene havde så god og effektiv en virkning. Så til alle der læser dette skulle du have et problem af fysisk eller psykisk art så er prik damen Inès absolut et besøg værd. En dejlig oplevelse af lære Inès af kende.

 26. Kære Ines. Jeg kom til dig da jeg havde det meget svært med min angst. Bedst som jeg havde mistet håbet, og efter en del behandlinger med akupunktur fik jeg det MEGET bedre, min kvalme forsvandt og min appetit kom tilbage samt troen på at der findes muligheder for at få fjernet sin angst. Takker dig af hele mit hjerte for den person du er, og for man altid føler sig velkommen. Jeg er så glad for at jeg fandt dig. Vil anbefale andre din praksis som også lider af det samme, da der er rigtig gode muligheder for at få et liv uden angst . Kærlige hilsner Karina

 27. Hej

  Rygestop! Jeg var inkarneret ryger og har røget siden jeg var 13 år og nu er jeg 53. Jeg røg over 20 cigaretter om dagen og har selvfølgelig prøvet at kvitte cigaretterne flere gange. – Men det er ikke lykkedes.

  Nu krydser jeg fingre. Ved hjælp af akupunktur hos Ines har jeg nu været røg- og smøgfri i to måneder. Det er ikke lykkedes før. Det er en stor sejr.

  Henrik Hansen

 28. Hej

  Jeg kom til ines med hovedpine og overgangsaldersymptomer. I de to måneder jeg er gået til nål, har jeg mærket en lindring af mine symptomer. jeg får stadig hovedpine, men ikke i nær samme grad. Og mine svedeture er klinget af.

  I månederne før havde jeg stort set hovedpine hver dag. ofte var det migrænelignende med kvalme og opkast. Det var stærkt invaliderende og jeg var i tvivl om, hvorvidt jeg kunne fortsætte med at arbejde. Desuden mærkede jeg op til 20 hedestigninger i løbet af en dag.

  Jeg får måske hovedpine en gang på en uge – og det er ikke nær så voldsomt. Der er ikke mere kvalme og opkastning. jeg mærker antydning af hedestigning en eller to gange pr. dag – og det er ikke mere end en antydning.

  Jeg er super-glad over jeg valgte Ines!

 29. Kære ines.
  Tusind tak for hjælpen med at få vores lille datter på nu 5 uger i bedring med hendes umodne tarme og mavevrøvl. Vi kan her efter 4 behandlinger med zoneterapi virkelig mærke en forskel. Og tak for din utrolig søde, opmærksomme og menneskelige måde at være på. Vi følte os rigtig hjemme og meget velkomne i din klinik. Vi ses helt sikkert igen en dag❤️ Mvh Sabine, Kenneth og lille Mikkelina Filucca.

 30. Liv Aa.Jacobsen | aaboe2@gmail.com

  26/09-2013
  Jeg har fået akupunkturbehandling hos Inés i en periode på ca. 3 måneder. Jeg har i gennem 1,5 år taget syrenedsættende medicin pga. for meget mavesyre og har været plaget af mavesmerte og kvalme. Jeg kunne mærke effekt af behandlingen allerede efter første gang. De dage hvor jeg mødte op til behandling med kvalme, gik jeg derfra igen uden. Jeg er nu medicinfri, hvilket ikke har lykkedes mig tidligere. Jeg har desuden fået gode råd og vejledning vedr. kost. Jeg er super glad og tilfreds med den behandling jeg har fået hos Inés og giver hende mine varmeste anbefalinger. Mange hilsner fra Liv

  Janni Monska Drechsler | Monska84@hotmail.com | Monska84@hotmail.com
  25/08-2013
  Efter at være gået tre dage over termin, opsøgte jeg på jordemoderens anbefaling Inés ift. akupunktur behandling mhp. modning af livmoderhalsen. Dette skulle efter sigende være med til at mindske, at en kunstig igangsættelse af fødslen skulle sættes i værk. Jeg nåede at få to behandlinger hos Inés. Hun formåede at skabe nogle utrolig komfortable betingelser for behandlingen, hvilket ikke siger så lidt når man er højgravid og meget tung. Allerede efter første behandling mærkede jeg intense plukkeveer samme eftermiddag og aften (dette var en onsdag). Den følgende dag fik jeg endnu en behandling ved middagstid. Om aftenen ved spisetid begyndte mine veer så småt at melde sig og kl. 02 natten mellem torsdag og fredag fødte jeg en dejlig datter. Jeg har ikke i tvivl om, at behandlingen har haft en positiv effekt og været med til at give mig en hurtigere og forholdsvis ukompliceret (og let) fødsel… Dertil kan tilføjes at Inés er en utrolig indlevende kvinde, der har nogle utroligt lækre rammer hvor behandlingen gives… Jeg kan således varmt anbefale, at man opsøger Inés mhp at give fødslen et lille skub :0) Tusind tak for god behandling – det bliver bestemt ikke sidste gang jeg finder vej til din briks… Mvh Janni Drechsler

  Trine Asmund | trineasmund@gmail.com

  14/08-2013
  Kære Inès. Tak for din enestående tilgang til de problemstillinger og mennesker, du møder. Jeg kom til dig – sygemeldt fra mit job; udbrændt og anspændt efter mange måneder med hårdt arbejdspres. Jeg havde sovet dårligt gennem længere tid og søgte din hjælp med henblik på tankefeltterapi, som jeg håbede ville give mig ro om natten. Du kiggede på mig, og dit umiddelbare råd var akupunktur og sugekopper. Og sikke det hjalp: kopper og nåle fik bugt med muskelspændingerne, virkede beroligende og gav mig fornyet energi. Akupunkturen har været fantastisk for mig og er det stadig! Jeg er dig dybt taknemmelig, og kan kun give dig de bedste og varmeste anbefalinger. Kærlig hilsen fra Trine

  Linda Moos Dyring | lindadyring@hotmail.com | –

  22/03-2013
  Kære Inès Du får de varmeste anbefalinger, men mest af alt – et KÆMPE TAK. Jeg lærte dig første gang at kende for 7 år siden, da min ældste datter havde gentagne mellemørebetændelser og da min mellemste datter kort tid efter fik lungebetændelse og døjede med forkølelse, så var du der! Få behandlinger skulle der til og så var de friske og de har ikke siden haft hverken mellemørebetændelse eller lungebetændelse. Da jeg så fik mit 4. barn her i februar og han desværre havde en masse maveproblemer (reflux) og kolik-symptomer, så var det bare at søge efter dig og jeg fandt dig i nye flotte lokaler i Valby (tidligere Hvidovre). Allerede efter 1. behandling var der SUCCES, jeg havde pludselig en søn, der ikke længere skreg fra kl. 16-22. Så kan kun sige dig tusind tak. Hvor er det bare skønt at møde så dejlig og imødekommende person, som virkelig lever og ånder for sit valg af karriere og er så DYGTIG til det. Så her efter 3 behandlinger sagde vi så farvel til hinanden igen, men dit nummer er gemt i telefonen, hvis der senere skulle blive behov for zoneterapi eller akupunktur og jeg vil helt klart anbefale dig videre til alle der vil lytte. Hav det rigtig godt og god påske. De kærligste hilsner & tanker, Linda

  Lars Vilandt | lars@vilandt.com | http://www.curl.dk

  14/02-2013
  Vi kan varmt anbefale Dessouiki Akupunktur, til både unge og gamle. Vores søn på syv har fået akupunktur de sidste 3 måneder, han glæder sig til at komme og besøge Inés og har ikke noget imod at blive stukket med nåle, da Inés håndterer nålene så godt at det slet ikke kan mærkes 🙂 som sagt, de bedste anbefalinger herfra.

  Hanne Kjeldsen | post@hkjeldsen.dk

  15/11-2012
  For godt 5 uger siden mødte jeg op hos Ines med en del skavanker; ringfinger og lillefinger på venstre hånd var følelsesløse, jeg havde smerter i venstre underarm, jeg led af søvnløshed og hovedpine, jeg var træt og energiløs, og jeg kæmpede med depression og “sortsyn”, selvom jeg havde været i medicinsk behandling gennem længere tid. Efter 10 behandlinger føler jeg mig som et nyt og bedre menneske. Følelsen i de to fingre er kommet tilbage, og jeg forventer, at den sidste snurren i fingrene forsvinder i løbet af kort tid. Smerten i venstre underarm er forsvundet. Jeg sover langt bedre, og hovedpinen er forsvundet. Jeg har fået energien tilbage, men endnu bedre så er mit gode humør, livsglæde og overskud kommet tilbage, og depressionen dominerer ikke længere min hverdag. Undervejs i forløbet havde jeg en dag kvalme, da jeg mødte op hos Ines. Hun satte nåle i to kvalmepunkter, og efter 30 min. var kvalmen væk, og den vendte ikke tilbage. Jeg har kun de bedste anbefalinger at give til Ines og hendes behandlinger og ikke mindst hendes medmenneskelighed.

  Jens Bramsted | jens.bramsted@get2net.dk

  09/11-2012
  Mine varmeste anbefalinger! Under min kemo-kur efter en tyktarmskræft har jeg i 6 måneder fået behandling for at modvirke de bivirkninger, der naturligt følger af en kemo-kur. Engagement, indføling, professionalisme og mental støtte er kendetegnende for Inés’ måde at behandle på.

  Zohair, Nora og Katja | katjatosen_17@msn.com

  30/10-2012
  Tusind tak for din fantastiske hjælp til vores datter…Vores datter fik kolik da hun var halvanden uge gammel. Hun skreg hele dagen lang, på nær om natten.. Vi var så desperate for at få hjælp til vores lille pige som skreg af smerter fordi hun havde så ondt i maven. Det var meget hårdt som første gangs forældre at få et barn med kolik men Ines var rolig og lovede os at hun nok skulle få det til at gå væk med zoneterapi…Og det løfte holdt hun. Vores lille pige fik både zoneterapi og akupunktur og er nu en glad og tilfreds pige og har ingen maveproblemer haft siden og sover i lange træk. Vi er dig dybt taknemmelige. Du har simpelthen været så sød og hjælpsom..Du er fantastisk..Stort knus fra Nora, Zohair og Katja.

  Palle Ortmann | jportmann@hyldenet.dk

  17/10-2012
  Det var en fantastisk oplevelse at besøge Ines første gang, med en grim betændelse i achillesscenen havde jeg besvær med at gå. Efter den første behandling kunne jeg gå uden at halte, og I løbet af de næste 3 behandlinger var jeg istand til at deltage i et 10 Km. løb problemer. En kæmpe cado til Ines for den gode behandling og for at skabe en tryg og behagelig atmosfærer.

  Sarina | sarina_vilsfort@hotmail.com

  26/09-2012
  Jeg vil gerne give min varmeste anbefaling af Ines, til andre med småbørn, der har maveproblemer. Vores datter har siden hun var halvanden uge gammel (født d. 21/8-2012) døjet med maveonde, meget svært ved at komme af med afføring, og sovet utrolig uroligt. Dagligt havde hun 2-4 ture hvor hun var stiv som et bræt, og skreg af smerte. Sådan en tur kunne varer alt fra 10 sekunder til 2 min når de var værst. Intet hjalp hende, og hun var meget træt, efter sådan et anfald. Problemet var så at hun ikke kunne finde ro, hun møvede rundt og fik ikke sovet som hun burde, det eneste sted hun til sidst (inden vi kom til Ines) kunne falde i søvn var i vores arme, og ligeså snart vi lagde hende fra os, så vågnede hun og var ked og utilfreds. Jeg kontaktede Ines, da både min kæreste og jeg var ved at gå ud af vores gode skind over at hun ikke kunne ligge for sig selv, og når hun sov så sov hun så uroligt. Da vi kom ind til Ines, og hun begyndte at trykke på hendes fødder, reagerede vores pige meget voldsomt, og skreg og skreg, når Ines trykkede på et bestemt punkt på tarmsystemet. Det var meget hårdt at høre, men Ines var rigtig rolig, og gav sig god tid til både os og vores barn. efter ca 15 min med pauser, så gik vi hjem med en ny tid 4 dage efter. Denne tid blev den sidste, for allerede 2 dage efter 1.behandling var vores datter en helt anden pige. Hun sover nu mellem 5-7 timer om natten helt roligt, hun kan lægge for sig selv på legetæppet, hun er MEGET mere glad end ked, hun har ingen mavekneb, og hun kommer selv nemt og fint af med sin afføring 🙂 Ved 2.behandling var det tydeligt at mærke forskel. Vores datter lå helt roligt og afslappet, da Ines trykkede på hende, og hun reagerede overhovede ikke på det, så herfra skal Ines ha de varmeste anbefalinger – og hun er gemt i telefonbogen, hvis der en dag bliver brug for hendes hænder igen 🙂 Kærlige hilsner fra Sarina og Mark

  Louise Njie | njie@bpmail.dk | njie.dk

  30/08-2012
  Min søn fik en akut lyskenskade og måtte ikke træne fodbold i flere uger. Da dette var svært at acceptere for en 12 årige der elsker sin fodbold fik vi anbefalet Dessouki Akupunktur. Allerede efter første gang var der en tydelig forbedring og efter nu 3. gang er han smertefri og igang med at træne igen. Så istedet for flere uger uden træning kunne han nøjes med 2 uger:-)

  Ole | haand@dr.dk | http://www.find1lejebil.dk/billeje-ba

  02/05-2012
  Hej. Nu er jeg flere gange stød på dit navn når jeg har snakket med venner og bekendte. Jeg tror snart jeg selv må ud til dig, for du lyder rigtig god

  Lene | Lenevegener@gmail.com

  23/04-2012
  Mange tak for hjælpen med vores lille drengs maveproblemer. Efter 3 behandlinger med zoneterapi går det så meget bedre med ham. Mange hilsner fra Brian, Lene og Alexander.

  Aya | ayalatif@gmail.com

  13/04-2012
  Very dear Inès, It’s true I heard how successful and efficient you are, but to be honest I only believed when I saw. Adam who has been having asthmatic bronchitis for 2 years and was coughing for a long time, has finally and thanks to your expertise got totally over it. Since the first session I have seen a big difference and since then (which is 3 months now) I didn’t hear him coughing at all!!!!! Isn’t it amazing:) I’m really grateful to your friendly and welcoming way as well as your professional knowledge who made him just love the trip to Inès 🙂 Thanks again. Aya

  Stine sonne Sørensen | Stine.sonne@hotmail.com

  01/04-2012
  Kære Ines..Skylder dig en kæmpe tak for hjælpen med vores datter Rosa på 2 måneder med kolik. Jeg fik dig anbefalet af to piger fra min mødregruppe hvis børn du har kureret for maveproblemer. Tænk at du på bare 4 behandlinger har kureret vores datter, som er gået fra klynkende og skrigende i døgndrift til den mest glade og tilfredse baby. Vi er dig dybt taknemmelig for at have kureret vores datter og givet os forældre livet tilbage! Kærlig hilsen Christian, Stine & Rosa

  Christine Mørch | chris-l-m@hotmail.com

  23/03-2012
  Hej Ines, mange tak for hjælpen. Det er en stor lettelse for mig, at jeg nu kan færdiggøre mit år på idrætsefterskole uden lange pauser fra min sport og uden smerter i benene. Selvom det var en lidt langsom start, så har jeg ikke tvivlet på din meget professionelle behandling, det virkede med stor effekt efter et par gange, så min seneskedehindebetændelse i begge underben nu faktisk er væk. Mange glade tanker fra Christine 😀

  Pia Hansen | strandbold@gmail.com

  29/02-2012
  Kære Ines Kan jo kun sige du har fra start gjort en verden til forskel for os her i Solrød. Vores møde går helt tilbage til marts 2005 hvor Nicolai havde haft mellemørebetændelse 17 gange fra august 2004. Vi fik bare at vide fra ørelægen at han skulle vokse sig fra det. Hmmm ikke særlig rar besked at få. Så vi var desperate og fandt dig og du fik Nicolai helbredt og idag hvor han er 8½år har han haft mellemørebetændelse 1 gang siden. Så da lillebror Andreas kom til verden blev han straks sendt ud til dig og går stadig hos dig. Har faktisk været hos dig idag med mormor og morfar som altid. Kan kun sige du er fantastisk og mine børn har /er vilde med at komme hos dig. Så tusind tak for alt det du har gjort for os. Du er en stjerne:-) Kærlig hilsen Pia

  Mette Klarskov | klarskovgartneri@mail.dk

  28/02-2012
  Hej Inès. Tusind tak for din hjælp. Har haft ubalance og meget kraftige blødninger ved menes. Det har du fået styr på i løbet af kort tid. Samtidig har jeg fået flere side gevinster, småting som du har mærket, og som du har behandlet med samme. Tusind tak, jeg er meget glad for jeg kontaktede dig. Mange hilsner fra Mette

  Susy Pallesen | susy@arkadi.dk

  14/02-2012
  Hej søde Ines. Efter dine behandlinger med akupunktur forsvandt smerterne i min tennisalbue, som jeg ellers havde døjet med i rigtig lang tid. Jeg havde/har fuld tillid til dig og dine behandlinger du er så kompetent og rolig og man føler sig absolut i gode hænder. Jeg kan helt klart give dig mine bedste anbefalinger. Mange hilsner Susy

  Lotte Kjær | llk@solrod.dk | http://www.dessouki.dk/gaestebog

  14/02-2012
  Kære kære Ines Hvad skulle jeg dog gøre uden dig! Du har hjulpet mig tilbage til livet, og jeg er dig dybt taknemmelig. Da jeg kom hos dig første gang var jeg helt nede med angst og stress, og jeg var bange for, at jeg aldrig ville blive mig selv igen. Du var ikke nervøs. Du var helt sikker på, at jeg ville blive hel igen. Du behandlede mig med akupunktur, og mit indre liv begyndte langsomt at lysne. Jeg fik mod på livet igen og angsten gav slip. I dag er jeg mig selv. 100000 tak Ines fordi du er til. Du er meget dygtig og så er du samtidig et meget fint og varmt menneske. Du har fået en fast kunde i mig mange år frem. Knus Lotte

  2011-07-23 19:44:22
  Navn: Tina Strid Carstensen
  Nummer: 17
  Vi har som familie kontaktet Inez med henblik på Zoneterapi af hver af vores spædbørn med maveproblemer omkring 2-3 uger efter fødslen. Ialt har vi brugt Inez 3 gange af ca 2-5 behandlinger for hver af børnene. Der har været øjeblikkelig lindring after bare en enkelt behandling og det har været fantastisk at kunne afhjælpe skrigeture pga af ondt i maven med Inez professionelle hjælp. Ydermere har vores nr 2 Villads der blev født med hul i hjertet som lukkedes spontant indenfor 2 mdr efter fødslen trods at de sad mellem de 2 øvre hjertekamre og prognosen var dårligt til start. Inez behandlede også hjertet og kredsløbet ved zoneterapien og måske det har været med til at hele ham.
  Med vores lille Alma nr 3 konstaterede hun også at Alma havde ondt i nakken og jeg gik efterfølgende til kirupraktor som har afhjulpet problemet.
  Generelt udmærker Inez sig som yderst kompetent og fanger alle dårligdomme ved hjælp af zoneterapien til de små. Ydermere er Inez er et fantastisk menneske og man kan mærke hendes omsorg og dygtighed med de små med det samme, jeg vil til hver en tid give de varmeste anbefalinger til Inez og takker for den store hjælp hun har været for vores familie.
  Kærlig hilsen Tina
  ________________________________________
  Dato: 2011-05-27 19:14:57
  Navn: simon becker
  Nummer: 16
  Jeg vil meget gerne anbefale Ines, pga. flere ting. Den ene grund er fordi hun er super venlig, og den anden grund er fordi hun er utrolig god til hvad hun laver. Jeg havde problemer med min lysken, det var en skade jeg havde haft i 3 år, men den forsvandt med tre gange akupunktur og nu er den væk.
  MANGE TAK 🙂
  ________________________________________
  Dato: 2011-05-10 11:21:43
  Navn: Hanne
  Nummer: 15
  Må lige tilføje til tidligere besked at jeg for min graviditetskvalme primært fik akupunktur men også af og til Zoneterapi. Fik også sat nåle der blev siddende så behandlingens virkning blev forlænget.
  Hilsen Hanne
  ________________________________________
  Dato: 2011-05-02 16:15:07
  Navn: Hanne
  Nummer: 14
  Da jeg ventede mit andet barn led jeg frygtelig meget af kvalme og kastede op morgen og aften og kunne absolut INTET. Efter den 3 måned blev anbefalet zoneterapi og tog op til Ines. Jeg kørte i taxi derop selvom der kun var en lille kilometer men efter behandling kunne jeg gå hjem derfra. Det hjalp kortvarigt på kvalmen og opkastningerne og jeg kunne spise lidt mad men det var det der gjorde at jeg overlevede 9 måneder i helvede. Er her nu igen med min tredje datter med luftvejsinfektioner og synes bare det er super dejligt at være tilbage hos Ines – meget professionel og omsorgsfuld behandling som kun kan anbefales!!
  ________________________________________
  Dato: 2011-05-02 10:13:11
  Navn: Birgit Møller-Kristensen
  Nummer: 13
  Jeg kom til Ines klinik, fordi jeg havde virkelig mange smerter i min højre skulder. Formentlig har jeg en nerve i klemme efter en trafikulykke. Og jeg har forsøgt flere ting i den forbindelse.
  Ines har hjulpet mig utrolig meget, jeg er næsten smertefri nu efter fem behandlinger. Jeg forsatte gerne endnu nogle gange, men desværre er mine midlerne ikke så store. Det er en hjælp, at der er tilskud via “Danmark”.
  Jeg opfatter Ines som en meget kompetent og virkelig dygtig akupunktør. Det er god at vide, at hun forsat uddanner sig, og er et stort plus for os som patienter.
  Det er dejligt roligt at komme i hendes klinik. Hun er et sødt og venligt menneske.
  Kærlig hilsen
  Birgit
  ________________________________________
  Dato: 2011-04-30 19:52:56
  Navn: Hanna
  Nummer: 12
  Lille Freya på kun 4 uger var utrøstelig hver aften. Vi havde mistanke til, at det kunne skyldes mavekneb og fik derfor anbefalet zoneterapi af en god veninde. Under første behandling fandt Ines ud af, at det var tyktarmen, den var gal med. Samme aften reagerede Freya voldsomt på dagens behandling, men de efterfølgende dage var anderledes rolige. Freya fik 3 behandlinger, hvor samme reaktionsmønster gentog sig. I dag er Freya meget mere rolig om aftenen.
  Vi kan varmt anbefale Ines.
  Kærlig hilsen
  Hanna
  ________________________________________
  Dato: 2011-04-12 16:11:26
  Navn: Sophie Renard
  Nummer: 11
  Min søn Mathias på 3 måneder led pludselig af forstoppelse. han havde ikke haft afføring af sig selv i 5 uger, og jeg var lidt ked af at skulle give ham en masse medicin som lactolose, laxoberal og microlax. Jeg fik derfor anbefalet zoneterapi. De første par gange skete der ikke så meget, andet end han græd utrolig meget, når der blev pillet ved tarm regionen, men efter nogle behandlinger kunne vi se fremskridt og jeg begyndte langsomt at trappe ham ud af medicinen.
  Da Mathias havde afføring selv ca hver/hver anden dag, prøvede jeg at stoppe behanlingen. og jeg kan kun sige at zone terapien har været en succes. Jeg er sikker på at det var Ines som fik hul på “bylden” og skabte balance i min søns mave. 1000 TAK
  Mvh sophie og Mathias
  ________________________________________
  Dato: 2011-03-26 19:38:01
  Navn: Liv
  Nummer: 10
  Jeg tog min lille søn på 1 måned med ned til Ines da han som flaskebarn havde meget svært med at komme af med afføring. Både i vågen og sovende tilstand græd han ofte af smerte når pressetrangen meldte sig.
  Vi fik hurtigt diagnosticeret at den var gal med den nederste del af tyktarmen, og allerede efter den tredje behandling kunne man se tydelige fremskridt – ikke kun på den måde han reagerede når han fik zoneterapi, men ligeledes på smerterne som blev færre og færre. Efter fire behandlinger er han nu tip top, og har ikke længere smerter ved afføring, men nyder det ligefrem:)
  Jeg kan klart anbefale nye forældre med samme problemstilling at opsøge Ines og få en professionel behandling i et hyggeligt miljø med nærvær og oprigtig glæde ved faget.
  ________________________________________
  Dato: 2010-09-28 12:17:16
  Navn: Hanne Ingemann
  Nummer: 9
  Kære Ines !
  Efter et styrt med min cykel, havde jeg så mange smerter i ryg og venstre ben, at det var umuligt at gå og sove særlig godt.Problemet blev ikke mindre af at jeg ikke kunne tåle de smertestillende tabletter.Allerede efter få behandlinger havde jeg det bedre, og nu kan jeg igen gå mine lange ture.Jeg er dig dybt taknemmelig, og kan kun anbefale din behandling.
  Mange hilsner Hanne Ingemann
  ________________________________________
  Dato: 2010-09-20 15:55:31
  Navn: Susan Svane
  Nummer: 8
  Jeg havde i flere år lidt af bihulebetændelse, med tilhørende penicillinbehandlinger – 2 gange årligt – da jeg blev anbefalet at prøve akupunktur. Så vidt jeg husker var i 2005 og siden jeg dér statede hos Ines, har jeg ikke haft antyningen af en bihulebetændelse.
  Mit medicinforbrug i forbindelse med allergisk astma, er minimeret efter Ines har haft mig under kærlig behandling.
  Da jeg er aktiv badmintonspiller, og jeg i den forbindelse blev angrebet af en tennisalbue, var jeg ikke i tvivl om hvor jeg skulle henvende mig… og ganske rigtig… efter få behandlinger spillede jeg igen.
  Tusinde tak Ines for din kærlige indlevelse og sikkerhed i at du kan hjælpe mig.
  Jeg vil stadig komme til forebyggende behandlinger…snart.
  Kærlig hilsen
  Susan.
  ________________________________________
  Dato: 2010-08-21 07:07:05
  Navn: Nanna Brosolat
  Nummer: 7
  Hej Ines,
  tak for altid god og professionel behandling.
  Du har efterhånden klaret mange af mine problemer såsom achillessenesmerter og knæproblemer, så jeg har kunne fortsætte min professionelle idrætskarriere og træne videre!
  Jeg sætter pris på din omhyggelige behandling. Rart at gå derfra med en følelse af, at tingene er blevet gjort grundigt og at der er tid til en.
  Du har ALTID løst de skavanker jeg måtte komme med! Tusind tak!
  Kærlig hilsen
  Nanna
  ________________________________________
  Dato: 2010-08-05 12:12:41
  Navn: Ralph A.Rjeily
  Nummer: 6
  Jeg kom en gang hos Ines efter at have gået rundt og døjet med smerte i lænd, ned over lysken og ned i låret i næsten et år. Har været til diverse undersøgelser, men efter en meget hård sommer , prøvede jeg EN gang akupunktur, og det var det ,lidt nåle stik en enkel svømmetur og vupti – INGEN SMERTE og jeg kan sove hele natten… en million TAK Ines.
  ________________________________________
  Dato: 2010-04-08 08:26:29
  Navn: Alfred & mor Marie
  Nummer: 5
  Kære Ines (og alle mødre med ‘grædebørn’)
  Efter de varmeste anbefalinger besøgte vi Ines, da vores søn på 3 uger havde meget ondt i maven og uro. Efter ganske få behandlinger fik Alfred det meget bedre og man kunne se at han ligefrem nød at få ‘nuldret’ tæer hos Ines. Jeg undres dog over at sundhedsplejen ikke må anbefale os fortvivlede mødre denne behandling, da det jo tydeligvis hjælper. Så sig det videre til dem i kender og i jeres mødregruppe !
  Kærlige hilsner
  Alfred & Marie
  ________________________________________
  Dato: 2010-01-28 22:09:42
  Navn: Lene
  Nummer: 4
  Jeg blev anbefalet at gå til en zoneterapeut med min søn på 3 uger, fordi han græd og græd!
  Min sundhedsplejeske henviste mig til til Ines, der var alletiders. Vi fik en meget sød og professionel behandling, og efter 4 besøg var roen genoprettet 🙂
  De bedste hilsner
  Lene
  ________________________________________
  Dato: 2010-01-25 21:34:46
  Navn: Lene og Emma
  Nummer:3
  Vi kom til klinikken fordi vores lille datter, (Emma på 3 mdr) var meget urolig og ked af det, det meste af dagen. Vi havde en god samtale, og efter første behandling fandt vi ud af at det var nakken og ryggen, den var gal med. Man kunne i hvert fald høre på Emma, når det var det der blev arbejdet med. Efter bare 3 behandlinger, havde Emma det meget bedre, og har fået SÅ mange flere glade timer. Har kun positive ting at sige om klinikken, man bliver modtaget godt, og der er en super dejlig stemning.
  Kærlig hilsen
  Lene og Emma
  ________________________________________
  Dato: 2010-01-09 17:07:01
  Navn: Mikael Hoffmann
  Nummer: 2
  Jeg havde i et stykke tid smerter i nakken og lænden. Det generede mig at jeg fx ikke kunne række ind over et bord for at tage en ting uden at det gjorde ondt i lænden.
  Efter kun to måneders akupunkturbehandling (én behandling om ugen) hos Ines var smerterne væk. Jeg kan nu bøje mig ned og samle min nyfødte datter op fra gulvet uden at det gør ondt i ryggen. Jeg kan også kigge til siderne uden smerter eller begrænsninger i nakken.
  Jeg kommer stadig og får behandling – mest forebyggende.
  Ines er professionel, samvittighedsfuld og omhyggelig med sit arbejde. Der er en god, rolig og tillidsvækkende atmosfære i hendes klinik. Et godt og varmt nærvær.
  Mikael Hoffmann
  psykoterapeut og coach
  http://www.MikaelHoffmann.dk
  ________________________________________
  Dato: 2010-01-05 20:17:57
  Navn: Trine
  Nummer: 1
  Vi kom i klinikken med vores lille datter, der havde hårdmave pga. modermælkserstatning.
  Vi blev modtaget med et varmt smil og en indledende samtale, hvor vi talte om hvordan Alma spiste, sov og reagerede på den hårde mave.
  Herefter fik Alma behandling. Vi kunne sagtens se, når det var tarmene, der blev arbejdet med. Hun græd lidt, men ikke så det var urimeligt.
  Den første aften/nat efter behandlingen var hun meget urolig og havde mave kneb, men allerede dagen efter var det bedre.
  Alma fik ialt tre behandlinger, og nu fungerer hendes mave meget bedre…. Skønt!
  Kærlig hilsen
  Trine